Bestyrelsesworkshop

Bestyrelses-CV´et

Hvad foregår der egentlig inde i et bestyrelseslokale, og hvordan kommer du med indenfor?

Mange opfatter bestyrelsesverdenen som en lukket verden, som kun de få udvalgte har adgang til. Og mange har – ofte ganske ubevidst – et fasttømret billede af, hvad et bestyrelsesmedlem er, og hvad han eller hun kan.

Men faktisk er der brug for mange forskellige typer med alle mulige baggrunde og kompetencer i bestyrelseslokalet. Eller rettere sagt bestyrelseslokalerne, for der er også mange forskellige typer af bestyrelser med forskellige formål og behov.

Måske har du allerede været med til et af de spændende foredrag i The Penthouse om bestyrelsesarbejde og er blevet nysgerrig. Nu skal det handle om, hvordan du helt konkret kommer i gang. Vi vil i en ny workshop hjælpe dig i gang med udformningen af et bestyrelses-CV, også kaldet en bestyrelsesprofil. Det første skridt mod bestyrelseslokalet.

Workshoppen består af en række faste møder i en gruppe med 8-10 deltagere. I spidsen for workshoppen står vores co-worker Ann Cathrine (AC) Lebech, som har stor erfaring med at facilitere netværksgrupper. Hun har derudover en bestyrelsesuddannelse i bagagen og er klar til at dele ud af sine egne erfaringer med bestyrelsesarbejde.

AC vil tage os i hånden og afmystificere, hvad arbejdet i bestyrelser og advisory boards går ud på. Hun vil blandt andet forberede mindre oplæg og opgaver med henblik på at forstå, hvilke kompetencer du egentlig har med fra dit hidtidige arbejdsliv og andre steder. Alt tæller og kan være relevant for din bestyrelsesprofil. I en tryg arena vil vi give hinanden feedback og hjælpe hinanden på vej. Måske kan du let se, hvad din sidemand er god til, mens hun selv har svært ved at sætte ord på sine egne styrker.

Vi glæder os til at skabe et aktivt fællesskab, hvor vi kan inspirere og blive inspireret. Hvis arbejdet i workshoppen resulterer i, at du faktisk får din første bestyrelsespost, skal der selvfølgelig bobler på bordet. Som minimum vil workshoppen kunne give dig afklaring på, om du kunne forestille dig at sidde i en bestyrelse eller et advisory board, enten nu eller på et senere tidspunkt i dit arbejdsliv. 

Så kom og vær med. Styrk dine egne kompetencer, og vær med til at styrke andres kompetencer. Det er vores håb, at du hver gang forlader gruppens møde med fornyet energi og motivation til at tage næste skridt, hvad end det måtte være, sammen med os.

Workshoppen henvender sig både til medlemmer af vores The Penthouse-netværk og andre, som er interesseret i at blive kloge på bestyrelsesverdenen.

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Er du villig til...
bubble