IVÆRKSÆTTERFESTIVAL: Bliv god til fondsansøgninger

Få bedre adgang til udviklingskapital.
Bliv knivskarp til at beskrive dit projekt i fondsansøgninger

Har I et innovativt udviklingsprojekt - måske med internationalt potentiale - liggende i skuffen, som I ikke helt lykkedes med at formulere klart og tydeligt?

 Så kom til gratis workshop, som gør dig klogere på, hvordan man stykker en fondsansøgning sammen, så den giver mening og har større chance for at opnå projektstøtte.

Det er Midtjyllands EU-kontor, der sammen med Business Horsens under programmet Global Midt 2.0 inviterer til et gratis workshopforløb. Det finder sted på det nye Campus i Horsens.

Workshoppen vil klæde jer på til at forstå grundelementerne i at beskrive et udviklingsprojekt klart og vil tage udgangspunkt i, hvordan man scoper og formidler EU-projekter specifikt.

Skaber I værdi for mange? Så er I velkomne!

EU-støtte og mange andre nationale og internationale støtteordninger afhænger ikke af, hvilken branche jeres virksomhed opererer i – det vigtigste er, at jeres produkt: 

  • skaber ny værdi for kunderne, 
  • er skalérbart, og 
  • har et stort markedspotentiale. 

 

Workshopforløbet vil bestå af:

Første workshop: 9. november kl. 14.00-16.00 | VIA University College. Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

Lokale C07.06a

Hvad udgør et innovativt udviklingsprojekt? | Hør fra en virksomhed, der har fået EU-funding | Hvordan går man til ansøgningsprocessen?

 

Anden workshop: 24. november kl. 14.00-16.00 | VIA University College. Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

Lokale C07.06a

Scoping af et udviklingsprojekt i forhold til nationale og EU’s programmer – teknologiudvikling eller markedsmodning | Fra potentiale til valideret koncept – formidling af udviklingsprojektet med henblik på fondsansøgninger.

I forlængelse af anden workshop vil der være mulighed for at aftale et individuelt møde, hvor det enkelte udviklingsprojekt gennemgås, og I kan få anbefaling om specifikke videre tiltag.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til ovenstående, eller kunne du godt tænke dig yderligere information, så ring til CDEU’s erhvervskonsulent Tarik Kehli på +45 22 24 33 30 eller skriv på tk@centraldenmark.eu

Tilmelding

Ved tilmelding ønskes oplyst: CVR-nummer, navn(e) på deltager(e), firmanavn og kontaktinformationer.

Tilmelding kan ske via mail til tk@centraldenmark.eu

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt IVÆRKSÆTTERFESTIV...
bubble