De digitale Marketinghajer

Du arbejder nok allerede med SEO, Google Ads og mobilvideoer, men du trænger måske til at få lidt nye indspark til dit arbejde.

I De Digitale Marketinghajers Vidensklub kan du dele erfaringer og udforske nye digitale muligheder sammen med andre hajer. 

Vi kan arbejde med automatiseret e-mail marketing, content udvikling, infografikker, online kundemøder osv. Det er du, som deltager i klubben, med til at fastlægge.Vidensklubben tager udgangspunkt i co-creation. Det betyder, at vi hver anden gang har en dialog om hverdagens udfordringer og sparrer med hinanden. De øvrige gange inviterer vi en oplægsholder ind med en specifik faglig vinkel, som vi bagefter skal arbejde med.  Der er plads til 20 deltagere, og vi mødes så vidt muligt ude i deltagernes virksomheder.

Bemærk:

Det er en vidensklub med tre møder: 

9. sep. 2021 kl. 08:00 - 11:00

5. okt. 2021 kl. 08:00 - 11:00

7. dec. 2021 kl. 08:00 - 11:00

Oprindelig var der planlagt seks møder, men pga coronanedlukningen er antallet af møder halveret - det samme er prisen. 

KONCEPTET BAG VIDENSKLUBBERNE

Vidensklubben gør det let at møde andre gode fagfolk. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med folk i samme båd. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer i byen og måske nye samarbejder.

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder, mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk.

Det netværk kan du også blive en del af. 

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Infomøde for...
bubble