Monday Mingle

Med et spændende oplæg fra virksomheden Collective Flow

Et get-together-arrangement for hele byens iværksætterlandskab! TEMA: VR/AR´s digitale potentiale i værdikæder og markeder indenfor »Construction Industry«!

Sæt et stort kryds✖️den 24. januar kl. 8.55 – 9.40, hvor Construction Center Denmark - flankeret af start-ups fra hele Horsens Kommune - inviterer indenfor til endnu en MONDAY MINGLE i SANDBOX på 9. etage. Med en faglig værktøjskasse fyldt med de nyeste
teknologier, fra Virtual Reality til animationer og timelapse (og ikke mindst interaktionsmedier og rumlige visualiseringer der endnu ikke er set i markedet) skaber CollectiveFlow universer og lader brugeren opleve steder og verdener, der ikke fysisk eksisterer.

De nye teknologier kan bruges til bedre kommunikation, træning, forkortelse af kommunikationsveje, minimering af dokumentationsarbejde – samt spare branchen for både tid, penge og fejl.

CollectiveFlow er bl.a. fast rådgiver og leverandør af XR formidlingsløsninger til VELUX, og vil i oplægget komme forbi både teknologier og spændende cases.

Program

08:55 : Mulighed for kaffe og rundstykker
09:00 : Check-in og velkommen
09:10 : Talk / Inspirationsoplæg
09:30 : Præsentation og networking
09:40 : Tak for i dag

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Infomøde for...
bubble