[MONDAY MINGLE - JULEEDITION]

Arrangementsbeskrivelse

Kære iværksættere, fremadstormende selvstændige, ambitiøse studerende, dedikerede undervisere og forskere i VIA, driftige erhvervsfolk, investorer, gode venner af huset – og alt derimellem. ?

Fra alle os til alle jer…?
Årets julekort fra Construction Center Denmark leveret som en festlig og levende jule-gathering til alle samarbejdspartnere i et lækkert LIVE format med smuk indpakning;

[MONDAY MINGLE – JULEEDITION]

Mandag d. 19. december kl. 07:45 slår vi dørene op til årets sidste [MONDAY MINGLE] og skruer helt op for julehyggen med ny faglig viden og sansestærke lækkerier fra allerøverste hylde.

Vi garanterer bæredygtig julestemning, når vi denne morgen gæstes af stifter og partner Lars Frello fra det lokale kafferisteri CleverCoffee ved Odder; en unik og spændende startup med ekstremt høje ambitioner for ansvarlig virksomhedspraksis og konkrete bæredygtighedsmål i samtlige hjørner af forretningen – med solid dokumentation herfor og høj impact til følge.

CleverCoffee ligger helt fremme i førerfeltet på grøn forretningsudvikling og har igennem stålsathed og hårdt arbejde gjort sig fortjent til at være i blandt de blot 58 B-Corp certificerede virksomheder i Danmark.
Derfor er vi også umådelig stolte over, at det netop er CleverCoffee, der leverer bønner til vores kaffekværne i Construction Center Denmark.

Er du også tørstig? ☕

..Efter byens bedste kaffe og spændende know-how om at bygge en bæredygtig forretning op fra bunden af; så skynd dig at tilmelde dig denne [MONDAY MINGLE].

CleverCoffee står på solide resultater som gør deres vækstrejse værd at lytte til og lade sig inspirere af, og er derfor relevant for ALLE - uanset om du er tidlig iværksætter eller etableret virksomhedsejer.

Som et andet juleeventyr vil Lars tage os med på CleverCoffee's bæredygtige vækstrejse – selvfølgelig krydret med kaffesmagning undervejs og en demonstration af høj kaffekvalitet, som tilmed kan nydes med lutter god samvittighed. ♻


Vi håber, vi ses til MONDAY MINGLE – JULEEDITION ?

Med Venlig Hilsen Teamet i Construction Center Denmark 

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Nytårskur 2023
bubble