Open-Office-Hours

”Open-Office-Hours”☕️VÆKSTFONDEN & ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND - Rådgivning vedr. kapital + investering?

Sammen med VÆKSTFONDEN og ERHVERVHSHUS MIDTJYLLAND inviterer Construction Center Denmark hele byens iværksætterlandskab indenfor til en omgang ”Open-Office-Hours” med fokus på kapital og investering.

Uanset hvor du er på din iværksætterejse, kan du her få sparring på de muligheder der eksisterer, i forhold til at skaffe kapital til din virksomhed.

Uanset om det er lån, investering eller andet – om du er aktiv i forhold til kapitalrejsning, eller blot er nysgerrig på mulighederne, så kan du her få den rette fortrolige 1:1 rådgivning og sparring af eksperter til dine næste skridt.

content/historier_december/open-office-hour-vaekstfonden-ehm-uden-dato.png

Der er kaffen på kanden, og vi garanterer at du står tilbage med værdifuld viden om mulighederne, og gode kontakter til dine videre skridt.

For at sikre en god 1:1 rådgivning har vi lavet timeslots af en halv times varighed i tidsrummet kl. 9.00 – 12.00, og disse kan bookes på info@constructioncenter.dk

Rådgiverne vil være:

Jonas Dupont, Erhvervskundechef hos Vækstfonden med fokus på Tech, Tidlig fase, Risikovillig tålmodig kapital og Investorsamarbejde.

Mette Damgaard Hansen, Erhvervskundechef hos Vækstfonden

Kim Kjølhede, Business Developer hos Erhvervshus Midtjylland

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Fra iværksætter...
bubble