Start-Up - Gratis kursus for iværksættere

Overvejer du at starte egen virksomhed eller er du nyopstartet? Så kan du hente hjælp og inspiration på dette iværksætterkursus. Ganske gratis!

Få styr på din idé, det praktiske, salg og indtjening. 

Undervejs skal du løbende udvikle og tilpasse din forretningsidé. Du behøver ikke have styr på alting, når du starter. Vi vil udfordre dig på din idé og dens levedygtighed, så du bliver helt skarp på din fremtid som iværksætter. Alt sammen gennem oplæg, inspiration og gensidig videns- og ideudveksling.

Kurset er delt op i tre moduler og holdes over tre aftener med hvert sit tema. Du kommer til at arbejde med Business Model Canvas i hele forløbet. 

Modulerne løber af stabelen:

5. okt. 2021 kl. 17:00 - 21:00

12. okt. 2021 kl. 17:00 - 21:00

26. okt. 2021 kl. 17:00 - 21:00

Modul I

DIN FORRETNINGSIDÉ 
Alle deltagere præsenterer sig selv og deres idé.
Du får en introduktion til Business Model Canvas og vi arbejder med forretningsidéen, så du bliver skarpere på dit værditilbud, kanaler og relationer. 
Vi kommer omkring forskellige digitale værktøjer, hvor du kan hente viden og hjælp, og som du selv kan bruge i arbejdet med fx budgetter. 

Modul II

MASKINRUMMET OG DET INTERNE
Denne aften skal du arbejde med dine resurser, aktiviteter og partnere.
Hvordan kommer du ud over rampen til potentielle kunder? Vi ser på elementerne til en salgs- og markedsføringsplan.  

Modul III

ØKONOMI OG FORMALITETER
Budget, regnskaber og systemer er en vigtig del af din virksomhed, som du skal forholde dig til. Der er også en række formaliteter du ikke kommer udenom, når du starter virksomhed. 
Vi kommer også omkring de eksterne forhold, herunder konkurrenter, politik, samfundsøkonomi og normer, der kan komme til at påvirke din forretning.  

Du behøver ikke have styr på alting, når du starter. Vi hjælper dig! Men det er vigtigt, at du VIL i gang og har et klart billede af den virksomhed, du vil starte. 

Forberedelse: Vi bruger værktøjet og håndbogen "Business Model Generation". Inden kurset starter, får du tilsendt et eksemplar af den populære håndbog af Alexander Ostewalder og Yves Pigneur. Enkelte afsnit skal læses inden kursusstart.  

Opfølgning: Efter kurset etablerer vi et netværk for alle deltagere, hvor I kan sparre indbyrdes. Du kan også få individuel vejledning, hvor vi hjælper dig og din virksomhed videre.

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt Online...
bubble