Academy Day – En unik mulighed for iværksættere!

Er du iværksætter med en god idé? Har du en forretningsplan, der skal afprøves eller er din virksomhed i gang med at udvikle et produkt? Så er Academy Day den oplagte mulighed for dig!

På Academy Day den 8. oktober i Vitus Bering Innovation Park, Horsens, har du den unikke mulighed for at lære, hvad investorer kigger efter, og hvordan du kan lave en skarp præsentation af din virksomhed. Her kan du præsentere din forretningsidé for et panel af investorer og industrieksperter, som giver dig gode råd og feedback på, hvordan du bedst fanger interessen på mulige investorer!

Ikke nok med at du lærer, hvordan du bedst præsenterer din forretningsidé, er det en oplagt mulighed for dig til at udveksle ideer med andre iværksættere og investorer og opdyrke vigtige netværk.

Selvom man ikke præsenterer, vil der være værdifuld viden og inspiration at hente ift. hvad investorer kigger på, når de vurderer en forretningsidé. Derfor er man også velkommen til at deltage som observatør.

Arrangementet er gratis, og det er ligeledes muligt at deltage i receptionen for European Venture Contest, som finder sted om aftenen d. 8. oktober. Ved receptionen vil der være mulighed for at netværke med de andre deltagere i konkurrencen, investorer og industrieksperter.

Bemærk at præsentationer og feedback kommer til at foregå på engelsk. Vi gør ligeledes opmærksom på, at de virksomheder der ønsker at pitche, skal arbejde indenfor energiområdet.

Læs mere om kravene og tilmeld dig Academy Day her…

Det er helt gratis!

bubble