Berlingske Business booster iværksætteriet

Berlingske Business er i gået i luften med konkurrencen Business Boost, der skal puste liv i den danske entreprenørånd. Hovedpræmierne er rådgivning fra Danmarks stærkeste iværksætterprofiler, og der er tilmeldingsfrist den 8. oktober.

Danmark er inde i en god iværksætterstime. Det vrimler med idéer, og flere og flere tør kaste sig ud i at realisere dem. Men der er hårdt brug for endnu flere og endnu mere succesfulde virksomheder.

Brug for nye virksomheder

Derfor hjælper Berlingske nu iværksætterne på vej med konkurrencen Business Boost.

– Vi vil ikke nøjes med at skrive om iværksættere og iværksætteri. Vi vil være med til at forvandle de gode idéer til virkelighed. Være med til at sætte fart i nye vækstvirksomheder, som kan skabe det næste Novo Nordisk, det næste Bülow Lakrids eller det næste Endomondo. Det vil vi, fordi Danmark har brug for de nye virksomheder. Vi har brug for, at iværksætterkulturen vinder frem i endnu højere grad, siger Peter Suppli Benson, erhvervsredaktør på Berlingske Business.

Upload din egen pitch

Spirende iværksættere deltager ved at uploade et kort video-pitch på Businessboost.business.dk. De 30 bedste idéer går videre til ‘elevator-pitch’. Her får deltageren 60 sekunder til at sælge sit koncept til en repræsentant fra ekspertpanelet, der består af nogle af Danmarks mest succesfulde iværksættere; Christian Stadil, Martin Thorborg, Rasmus Schmiegelow, Mette Lykke og Louise Baunsgaard. Er idéen god nok, bliver deltageren inviteret til en uddybende præsentation for hele panelet.

Panelet kårer til sidst årets ti talenter, der vinder en Business Boost-pakke, som består af rådgivning fra fremtrædende eksperter i det danske iværksættermiljø, coaches og førende advokater og finansieringseksperter. Læserne får mulighed for at følge hele forløbet gennem redaktionelt indhold på sitet, og vinderne vil blive fulgt et helt år efter sejren.

– Vi kommer til at skrive detaljeret om de gode idéer og om de små iværksættervirksomheder, som deltager i konkurrencen. Vi kommer til at følge vinderne hele vejen. Fortælle når det går godt, og fortælle når de møder udfordringer, som de skal kæmpe sig igennem, siger Peter Suppli Benson.

Business Boost er en årligt tilbagevendende begivenhed, som hvert år skal skabe nye talenter. Læs mere på Businessboost.business.dk.

bubble