BusinessHorsens – Din lokale og objektive partner in crime

Business Horsens LogoBusinessHorsens er en horsensiansk organisation, som kan være din ven i jagten på den succesfulde forretningsmodel og springet fra kælder til kvist. Foreningen eksisterer i et tæt samarbejde med Horsens Kommune, men er også finansieret af kontingenter fra de 650 virksomheder der skaber et stort lokalt netværk.

Som medlem bliver du en del af netop det netværk af lokale virksomheder, og du kan få vejledning indenfor lige præcis det område du har mest behov for lige nu, og som iværksætter få det helt uden beregning – i hvert fald det første år!

Hvorfor er det relevant for dig som iværksætter?

Hvordan kan det så lade sig gøre at jeg kan få et medlemskab foræret tænker du måske? For der er vel intet der er helt gratis? Men det er det altså hos BusinessHorsens det første år – det kaldes noget så frækt som iværksættermedlemsskabet og det gælder for dig der har en virksomhed i Horsens kommune i med et CVR nr. som er op til 6 mdr. gammelt.

Skal du så melde dig ind i foreningen?

Vi siger såmænd ikke at du nødvendigvis skal melde dig ind i foreningen – det står dig jo frit for hvordan du har lyst til at prioritere din tid og ressourcer (og dem ved vi jo kan være knappe når man forsøger sig som iværksætter – i hvert fald i starten).

Du kan jo altid starte med at holde et uforpligtende møde med en af de kompetente erhvervskonsulenter – som faktisk også er helt uden beregning, for den regning har Horsens Kommune nemlig allerede betalt for dig.

Du kan også deltage gratis i et af de mange informationsmøder som BusinessHorsens afholder, hvor du får tips og råd om alt fra regler og lov til logo og valg af navn – se hvornår det næste møde er her.

Men herunder får du altså et par eksempler på hvad du eventuelt kan få ud af et medlemskab hos BusinessHorsens – take it or leave it.

For dig som iværksætter kan BusinessHorsens være det skub, der skal til for at du springer ud som fuldbyrdet virksomhed, det kan være den inspirerende samtale, der får dig til at tænke en ekstra gang over din forretningsplan, eller det kan være dit springbræt ind i en gruppe af lokale virksomheder, som former partnerskaber og rent faktisk starten på en kundekreds for din virksomhed.

P.S. Du skal dog lige være opmærksom på at revurdere dit medlemskab efter dit gratis års medlemskab, da du ellers automatisk får en faktura for det næste års medlemskab.

Nå ja, og så er organisationen også med til at snakke lokalpolitik, udvikle erhvervslivet i Horsens generelt og den slags ting og sager.

Læs mere om iværksættermedlemsskabet på BusinessHorsens website – og her finder du også kontaktinfo på Karsten Leth, som også er ham, du skal have i røret, hvis du bare ønsker et enkeltstående møde, om det der ligger dig på hjerte, eller vil have fingrene i et iværksættermedlemsskab.

Følg med her på bloggen når vi løbende skriver om andre lokale rådgivere og regionale tiltag som kan være dine partners in crime, når du springer ud som iværksætter. You are not alone.

BusinessHorsens på facebook.

bubble