Danmark støtter op om iværksætterne i uge 47

I uge 47 løber Danmarks Vækst og Iværksætter uge af stablen. Fra d. 17. november til d. 21. november 2014 sættes der med arrangementer, oplæg, webinarer og meget mere, fokus på iværksætteri. Om man er ny iværksætter eller gammel i gårde, er der noget for alle, der brænder for at skabe sit eget og udleve sine iværksætterdrømme.

Det er Erhvervs- og Vækstministeriet, som står bag kampagnen i samarbejde med over 30 private og offentlige partnere. Kampagnen er en del af Global Entrepreneurs Week, og Danmark er blot et ud af 138 lande som deltager. Kampagnen sætter fokus på nye områder, som kan skabe job og økonomisk vækst i Danmark. I år er de overordnede temaer digitale vækstmuligheder, alternativ finansiering, eksport og ledelse.

Danmarks Vækst og Iværksætter uge har været afviklet siden 2008, hvor 2013 hidtil har været den største succes med mere end 250 arrangementer og med over 20.000 deltagere.

Du kan læse mere om Danmarks Vækst og Iværksætter uge og finde alle arrangementerne her.

Nogle af arrangementerne i uge 47 er med til at give muligheder for at skabe nye forbindelser mellem potentielle samarbejdspartnere og investorer. Et af disse arrangementer er f.eks. STARTUP BUZZ’en.

STARTUP BUZZ’en kører i uge 47 landet tyndt, med tolv særligt udvalgte iværksættere, som får muligheden for at skabe fede kontakter og få en masse inputs til den forretning, de har en ide om eller allerede har skabt.

I den forbindelse har vi på Vistartersgu.dk grebet muligheden for at snakke med en Buzzer fra 2012, som også er en del af Vistartersgu.dk. Daniel Bach fortæller om, hvad det har givet ham at være med på Buzzen – hvis man vil noget, så skal man kaste sig ud i det og kæmpe for det. Denne interessante artikel kommer ud til jer i starten af uge 47.

Horsens og omegn byder også ind

Her kan f.eks. nævnes arrangementet “Skyd Janteloven – Jagt Successen” som Hedensted Erhverv, UdviklingOdder og ErhvervsSkanderborg står for.

Finn Helmer og Karen-Marie Lillelund kommer og giver et oplæg i Østjysk Våbenhandel i Hedensted. Finn Helmer fortæller om sin historie som iværksætter og det at udleve sine drømme. Karen-Marie Lillelund giver et input til, hvordan vi ryster jantelovens negative påvirkning af os, så den ikke forhindrer os i at være kreative og inspirerende. Arrangementet koster 150 kr. og sidste tilmeldningsfrist er i dag d. 11. november, så skynd jer at melde jer til! I kan læse mere om arrangementet og tilmelde jer her.

Vistartersgu.dk-redaktionen kan selvfølgelig heller ikke lade Danmarks Vækst og Iværksætter uge gå forbi uden også at give sit bidrag.

Vi mødes sgu i uge 47

Onsdag d. 19. november kl. 15:00 – 16:30 inviterer Vistartersgu.dk på et anderledes og spændende arrangement. Der vil være networking, hvor du har mulighed for at snakke med andre iværksættere, få inspiration eller blot dele “war stories”. Michael Mortensen fra Casa kommer og fortæller sin spændende iværksætterhistorie. I den forbindelse udgives der samme dag en artikel om Michael Mortensen på Vistartersgu.dk, den skal sgu læses!

Arrangementet foregår i Den Seriøse Kaffeklubs celle i Tinghuset.

Meld jer til, det bliver godt!

Udover ovennævnte så sker der selvfølgelig en masse spændende ting rundt om i hele landet, så tjek det ud og få et indspark til din iværksætterdrøm.

 

Er I interesseret i, hvad der ellers er af iværksætterevents i Horsens og omegn, så har Vistartersgu.dk samlet en liste over disse. Hold øje – der sker hele tiden noget!

 

Kildemateriale er fundet her.

bubble