Din Kameramand er lige her

Hvordan bliver man iværksætter? Kræver det mod at blive iværksætter? Hvordan bliver man iværksætter som 17-årige? Det er alle sammen spørgsmål Simon Sommer fra Din Kameramand kan svare på.

Ung Iværksætter med stort drive og gåpåmod

Hvis man snakker med Simon, som er den unge Iværksætter bag Din Kameramand, bliver man nemt overrasket. Han har som 17-årig startet egen virksomhed og lagt den teknisk gymnasiale uddannelse på HTX på køl. Dog med et løfte til sine forældre om, at hvis tingene ikke gik ville han fortsætte, hvor han slap.

“Efter min konfirmation, købte jeg et kamera fordi jeg ville begynde at tage billeder. Min interesse voksede til film og videoer og jeg blev inspireret af en god ven og sparringspartner”

 

Fik tilladelse gennem familieretshuset til at starte virksomhed som 17-årig.

Da ViStarterSgu snakker med Simon er han 18 år og 12 timer. Det er en ung mand med massere af talent, arbejdsomhed og store ambitioner. Som han klokkeklart beviser, med det drive han besidder. Alle iværksætter må jo starte et sted, nogle tilbyder deres arbejde gratis eller til en relativ lav pris. Det gjorde Simon også i starten af hans tid som iværksætter. Det han har givet gratis ud, er så til gengæld kommet retur, i form af tilbagevendende kunder, gode aftaler og et godt netværk.

 

“Jeg havde intet i min portefølje da jeg startede, derfor arbejdede jeg bare gratis for at få så mange opgaver som overhovedet muligt, så jeg kunne få fyldt min portefølje godt op.”

Opskriften på den 17, nu 18-årige iværksætter

Som nystartet iværksætter må man nogle gange vise, hvor meget man er værd, før man kan tage penge for sit arbejde, de sko har Simon også gået i. Han har arbejdet hårdt for at starte sin virksomhed og er ikke den arketypiske 18-årige som har travlt med skole og fester.

 

“Jeg kom kørende med mine forældre, også så jeg et Wall Of Sound skilt hænge på en lygtepæl. Jeg tænkte at dem kunne jeg prøve at skrive til fordi det kunne være fedt at tage billeder der. Jeg kom i kontakt, fik et svar og endte som frivillig fotograf på Wall Of Sound. En måned senere ringede min kontakt og spurgte, om de ikke kunne bestille mig til, at tage billeder til Horsens Holder.”

 

Gode rammer, et stærkt netværk og en kæmpe skefuld gåpåmod er opskriften for den nu 18-årige iværksætter bag Din Kameramand, Simon.

Tjek hans hjemmeside ud her eller følg med på Instagram og Facebook

bubble