Tydeligt lokalt “græsrods-engagement” i iværksætterservice

Horsens er i år blandt de 5 nominerede kommuner til Årets Iværksætterkommune 2014.

Det er DEF – Dansk Erhvervsfremme, som står bag initiativet, og som hvert år kårer den Iværksætterkommune, som har de bedste vilkår for iværksætteri.

Kommunerne bedømmes i forhold til fire aspekter: 1. Det generelle lokale erhvervsklima, 2. De lokale systemressourcer, 3. Innovative overførbare initiativer, 4. Den konkrete Iværksætterservice.

Her på vistartersgu.dk er vi stolte over, at være en del af grunden til hvorfor Horsens er nomineret. Der står følgende på DEF’s hjemmeside.

Tydeligt lokalt “græsrods-engagement” i iværksætterservice

“Der er et tydeligt lokalt engagement blandt private aktører omkring at lette etableringen af nye virksomheder. Et eksempel er et nyt iværksættermedie, www.vistartersgu.dk Formålet med mediet er at markedsføre og udbrede gode, lokale iværksætterhistorier. Herudover skal mediet på sigt kortlægge de gode steder og ressourcer for kommende og eksisterende iværksættere samt give mulighed for indledende dialog iværksættere og virksomheder imellem. Med et interaktivt kort skal det således være muligt at navigere i byens univers af kontorfællesskaber, rådgivere, virksomheder og iværksættere. Endvidere skal der på siden synliggøres muligheder for rådgivning fra SKAT, BusinessHorsens og lokale mentorer fra erhvervslivet.”

Læs hele grunden til hvorfor Horsens er nomineret her.

Vi håber selvfølgelig på, at Horsens bliver kåret som Årets Iværksætterkommune 2014. Kåringen sker her i uge 47.

Kildemateriale fundet her.

bubble