Hvem skal hyldes i år?

Business Region Aarhus uddeler tre iværksætterpriser, og VI STARTER SGUs læsere kan være med til at indstille de virksomheder, som skal hyldes på NAVITAS den 2. maj.

Sidste år var det Horsensvirksomheden Sleepbag, der løb med iværksætterprisen i Aarhus. Aktiviteten i de horsensianske iværksættermiljøer giver god mulighed for, at succesen gentages i år. Det kræver bare, at du enten indstiller dig selv eller en anden iværksætter til en af de tre priser.

Business Region Aarhus uddeler tre forskellige iværksætterpriser til initiativer i det østjyske område. Der er prisen ”Future stars”, der er tiltænkt studerende og andre unge, der udviser et særligt engagement og talent. ”Change the world” er prisen til iværksættere, der ser muligheder i verdensudviklingen – gerne med tanke på bæredygtighed og CSR. Endelig er prisen ”The world is yours” tiltænkt de iværksættervirksomheder, der viser globalt potentiale og skalerbarhed.

Iværksættere kan indstilles – eller indstille sig selv – frem til 17. marts til en af de tre kategorier.

Mentorforløb hjalp Sleepbag

I fjor vandt Nina Frederiksen fra SleepBag.dk, der har hjemme i Skolegade i Horsens, en af de tre priser. Ud over hæder, ære og omtale bød præmien også på et mentorforløb med Susanne Friis Eden, der er administrerende direktør i DAN DRYER A/S.

– Mentorforløbet med Susanne Friis Eden har fungeret rigtig godt. Det var det helt rigtige valg, da Susanne har erfaring og kompetencer, som jeg har kunnet drage nytte af. Iværksætterprisen har samtidig betydet en øget opmærksomhed om SleepBag.dk, så jeg kan kun anbefale andre iværksættere at melde sig til konkurrencen, siger Nina Frederiksen.

Tre præmier at vælge imellem

I år kan alle tre prismodtagere vælge mellem et mentorforløb, en PR-pakke og et investorforløb. Mentorforløbet kan bidrage med erfaring indenfor iværksætteri og sparring om videre vækst af virksomheden. PR-pakken kan give virksomheden den omtale, som de fleste iværksættere har brug for. Investorforløbet skal bane vejen for et kapitalindspark, der kan realisere virksomhedens næste skridt.

Du kan læse mere om konkurrencen og indstille iværksættere via dette link. Følg også Iværksætterprisen på Facebook.

Nina Frederiksen (th.) og Sleepbag.dk vandt Iværksætterprisen sidste år.
bubble