Iværksætterfestival i næste uge

Hele næste uge står i iværksætteriets tegn i Horsens. BusinessHorsens og en række samarbejdspartnere indbyder til Iværksætterfestival.

En festival behøver ikke kun være rockmusik på en græsmark eller jazz i et øltelt. En festival kan også være en festligholdelse af et tema, sammenkoblet med bunker af inspiration og ny viden til deltagerne.

Kickoff i Vitus Bering Innovation Park

Det er en festival af sidstnævnte slags, der finder sted i næste uge. Det hele starter med kickoff på mandag klokken 15-18 i Vitus Bering Innovation Park. Her vil formand Ulla Sparre fra Venture City Horsens fortælle om det vigtigste ved et vellykket pitch. Hvad er det, der gør din idé eller din virksomhed til noget helt specielt? En af vinderne fra torsdagens awardshow Horsens Inspire vil også dele oplevelser fra vejen op som iværksætter. Det bliver en eftermiddag med masser af inspiration, underholdning og netværk.

Ellers vil ugen tilbyde to-tre arrangementer hver dag på forskellige iværksætter-lokaliteteter og med forskellige temaer.

Dagen efter er der workshop om den helt rette markedsføringsplan. Hvad skal der til, før din markedsføring skaber den forretning, du drømmer om? Deltag i workshoppen, der løber af stablen tirsdag fra 10-15 i Gedved Kultur- og Medborgerhus med folkene bag Ivæksætter.nu ved rorpinden.

Senere på dagen er der fyraftensbobler i kontorfællesskabet Bubblelabs i Rådhusgade. Kender du til nudging? Ellers kan du lære en del om det her. Lene Hellström har firmaet Nudgecase, og hun vil fortælle lidt om mulighederne i at styre kundernes adfærd, når de finder ind på din hjemmeside. Arrangementet foregår mellem klokken 15 og 16.

Stå ved fiaskoerne

Et par dage senere er der ”fuckupNights” i Bubblelabs. Her kan iværksættere fortælle om andet end de succeser, der altid bliver delt. For de færreste succeser er opstået uden fiaskoer i kølvandet. Derfor vil Anders Juul, der har stiftet SuperEgo, fortælle om nogle af de fejl, han har begået. Og mikrofonen er åben for alle andre, der har mod på at dele kvajefejlene.

Onsdag er der morgenmad mellem 8 og 10 med de ”indsatte” i FÆNGSLET. I kontorfællesskabet FÆNGSLET 2. Øst hjælper lokale iværksættere hinanden med sparring og fællesskaber. Frederik fra iværksætternetværket Boost Horsens vil fortælle om, hvordan ”de indsatte” hjælper hinanden, mens rundstykker og kaffe fortæres.

Brunch og rådgiverkompetencer

Torsdag er der brunch i Vitus Bering Innovation Park mellem 10 og 12, når Bering StartUp fortæller om mulighederne i huset. Vidste du f.eks., at du helt gratis kan trække på rådgiverkompetencer fra Bering StartUp, Danske Banks Growth-afdeling, revisionshuset EY og få vejledning fra BusinessHorsens’ iværksætterkonsulenter – også når du ikke er medlem af BusinessHorsens?

Ugen afsluttes med Likemind på Torvet, når Learnmarks nye teknologibusser lægger køretøj til det lokale iværksættermiljø. Det foregår fra 7:30 til 9.

Arrangementer er åbne for alle interesserede

Der er en række andre arrangementer, som ikke er omtalt i ovenstående. Du kan læse om hele ugens program på følgende link, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte arrangementer.  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Alle arrangementer er åbne for alle interesserede – så uanset om du er skoleelev med en iværksætter i maven eller rutineret erhvervsdrivende, er du meget velkommen.

bubble