Kickoff til Iværk&Vækst messen 2015

Den 14. januar 2015 kom iværksættere og interesserede, fra nær og fjern, bag lås og slå for sammen at give inputs og gode råd til årets store event – Iværk&Vækst messen, som bryder ud den 16. april 2015. 

Rammerne var Fængslet og emnet iværksættere og iværksætteri. For hvordan skabes den perfekte messe for iværksættere, så alle går der fra med gode råd, inspiration og forhåbentlig også en på opleveren? Det forsøgte de fremmødte at finde opskriften på.

Det startede kl. 14.01 med en introduktion til hvad dagen ville byde på, dernæst en præsentering af de tilstedeværende og derefter en gennemgang af Iværk&Vækst foreløbige plan for messen, som gav masser af plads til gode ideer og kreative inputs.

Med kaffe og kage velplaceret i maverne, stod den på rundvisning i Fængslet. Her blev de tiltænkte lokaler til messen vist frem og deres funktioner forklaret. Turen endte i arresten hvor deltagerne, opdelt i grupper, blev smidt i cellerne med forbud om at komme ud, før de havde kreative tiltag og ideer til messen.

Det blev til mange spændende, kreative og interessante ideer, som Iværk&Vækst nu går videre med og herefter udvælger de bedste. Mange af deltagerne var friske på at give en hånd med, om det bliver at stå i en stand, rådgivning, hjælp med formidling eller noget helt fjerde. For der var en generel holdning til, at det skulle blive den bedste og mest funky Iværk&Vækst Messe nogensinde – ja hvem vil ikke være en del af det.

Så mød op på Fængslet den 16. april til en fængslende og iværksættende messe, der vil gøre alt i dens magt for at du, som iværksætter, går der fra med gode råd og en masse inspiration.

Har du ideer til årets Iværk&Vækst messe?

Tænker du – det kunne jeg da også godt tænke mig at være del af, så tryk på linket her.

Skulle du ligge inde med en super god idé, eller kender du en spændende iværksætter, som kunne være fed at komme bag tremmer med, så kan det stadig nåes. Smid en kommentar i nedenstående felt, så sørger vi får, at den kommer videre.

Skal du med? Hvis ja, så vil vi også gerne høre fra dig, og hvad du kunne tænke dig at få med derfra? Så smid en kommentar sgu!

bubble