Kontorfællesskab adler medlemmerne

Bubblelabs kunne i efteråret fejre fem års jubilæum, og for kort tid siden kunne de ”adle” det ældste medlem af familien.

Bubblelabs er et kontorfællesskab ud over normalen. Der er særligt tryk på ”fællesskab”, og det er ikke helt skudt ved siden af at snakke om ”Bubblelabsfamilien”. Det er familiært, og der er både plads til familiens Benjamin, den kærlige moster og den pinlige onkel. Der er plads til alle skæv- og særheder, og det er måske årsagen til, at de fleste beboere i fællesskabet holder godt fast i bordpladen, når de har fået en plads.

Professor Gregersen

Det kunne for alvor markeres for nogle uger siden, hvor Per Gregersen, freelancejournalist i sit eget PG Kommunikation, kunne ”adles” ved en højtidelig seance i kontorfællesskabet. Alle laboratoriets ”professorer” var i kitler, og familier og venner af huset var også inviteret. Anledningen var, at Per har siddet fem år i kontorfællesskabet. Champagne og andre typer bobler er en naturlig del af festligholdelserne i Bubblelabs, så han skulle naturligvis adles med en indgraveret Skærmbillede 2018-12-04 kl. 16.04.46champagnesabel.

Han fik desuden en medalje, og fremover skal han tituleres ”Professor Gregersen”, hvis han viser sig i kittel og medalje. Fejlagtig titulering kan betyde, at den uopmærksomme professor skal bekoste kage til hele laboratoriet.

Hyldest til værdifællesskab

Den lille seance blev samtidig markeringen af en ny tradition i Bubblelabs. For der er skam en mening med galskaben, når femårs-jubilarerne fremover skal adles og have både indgraveret champagnesabel og medalje.

– Jeg tror ikke, at der er ret mange kontorfællesskaber, hvor folk bliver hængende så lang tid som her. Vi vil gerne markere, at vi godt kan lide den form for loyalitet overfor stedet her – og det værdifællesskab, det bidrager til, siger Daniel Bach, der sammen med makkeren Kevin Refvik skabte Bubblelabs for fem år siden.

Siden har kontorfællesskabet været igennem en konstant udvikling, og for et lille år siden kunne kronen sættes på værket, da fællesskabet blev udvidet til to etager i den gamle retsbygning i Rådhusgade. Da disse linjer skrives, er der 22 professorer fordelt på 14 forskellige firmaer i lokalerne.

bubble