Mød verdens start up scene med Startuptravels

Denne artikel findes også i en engelsk version.

Startuptravels er en online platform hvor du kan møde andre iværksættere globalt, da websitet gør hele verden til din arbejdsplads. Startuptravels gør det nemlig muligt for dig at møde lokale iværksættere når du rejser. 

På Startuptravels platformen kan du finde kontorer hvor du kan låne en kontorplads, da du på sitet får adgang til over 30 kontormiljøer worldwide.

Du kan også finde et passende sted at bo eller mødes med andre iværksættere som du kan udveksle viden og erfaringer med. Med Startuptravels kan du også møde andre start ups fra din egen by plus i over 160 lande i hele verden.

Fakta om Startuptravels

  • 6000+ iværksættere
  • 160 lande
  • Mere end 1000 mennesker har allerede mødt hinanden via Startuptravels

Hvis du ikke kender nogen på den globale start up scene, kan det være en udfordring at finde lokale ligesindede iværksættere du kan mødes med. Startuptravels har lavet et samarbejde med den populære Airbnb, så man kan nu tilkoble sin Airbnb konto til Startuptravels, hvilket gør det nemt for dig at begynde at finde andre iværksættere du kan bo hos når du rejser rundt i verden. Samtidig giver det dig mulighed for at være vært for iværksættere, som gerne vil besøge din hjemby.

Historien bag Startuptravels

Startuptravels har endnu ikke en omfattende baggrund, da det hele først blev startet I 2014, af tre fyre kaldet Anders, Rasmus og Henrik, der alle bor i København. De var alle drevet af deres passion for at gøre det nemmere at møde lokale iværksættere og de besluttede sig derfor for at gå sammen og lancere Startuptravels initiativet i oktober 2014.

Startuptravels vision er at gøre det nemmere for rejsende at møde lokale start ups på en global skala. De synes ikke at nogen bør føle sig som fremmed i en ny by.

Se Startuptravels store byguide, som indeholder beskrivelser af byer for iværksættere worldwide, set fra en iværksætters synspunkt

Startuptravels artikel på vistartersgu.dk

Det bliver ikke lettere at tilmelde sig

Hvis du vælger at investere i Startuptravels Coworking Pass, giver det dig mulighed for at sikre at du altid har mulighed for at finde et sted at arbejde, når du rejser rundt i verden. Startuptravels har nemlig indgået partnerskaber med gode kontormiljøer rundt omkring i verden. Så når du får et Coworking Pass bliver du et Startuptravels medlem og du får dermed rettighed til at benytte dig af faciliteterne hos de kontormiljøer der er indgået aftale med, gratis i op til tre dage af gangen. Du kan tilmelde dig via din profil på LinkedIn, via email eller Facebook.

Startuptravels bloggen

Startuptravels har en god blog på deres site. Læs for eksempel blogposten 15 Startups That Change the Way You Travel. Målet med denne post er at samle en liste af apps og websites som kan hjælpe iværksættere med at få gode rejseoplevelser.

Læs blogposten på Startuptravels

Se også en Startuptravels bruger som dokumenterer en dag for at vise hvordan det er at være en rejsende iværksætter

Lær mere om Startuptravels på startuptravels.com

Følg Startuptravels på Facebook / Twitter / LinkedIn

bubble