Penge på karmakontoen

Bering StartUp inviterer til temamøde om kapital til iværksættere den 24. august. Funding, karmakapital, risikovillig kapital, finansiering – mødet griber fat i en af iværksætteriets store udfordringer.   

En af de største udfordringer for mange iværksættere er jagten på finansiering. Bankerne kræver en del mere end et par engagerede, blå øjne, før de åbner kassen. En kautionist eller et pantebrev er en god begyndelse. Men der findes kapital, som iværksættere kan søge uden at skulle gå tiggergang eller risikere huset.

Denne kapital er i fokus, når Bering StartUp i Vitus Bering Innovation Park inviterer til temamøde den 24. august klokken 15:00 til 16:00. Du kan bl.a. høre om ideen bag Venture City Horsens og den såkaldte karmakapital, ligesom der er oplæg om mulighederne for andre typer professionel og gratis hjælp til iværksættere.

Vitus Bering StartUp

Jakob Breddam

 Mentor- og PR-hjælp

Jakob Breddam fortæller om mulighederne i WeLoveStartUps, herunder opstartslegater, muligheden for at få en mentor eller PR. WeLoveStartUps har en klar ambition om at skabe flere nytænkende iværksættere med potentiale og passion.

Det er med baggrund i tankegangen ’Pay it forward’ – en hjælpende håndsrækning til iværksættere fra mennesker og virksomheder, der har haft succes.

Ulla Sparre VBI Bering StartUp

Ulla Sparre

Venture City Horsens

Bagefter kommer bestyrelsesformanden fra Venture City Horsens, Ulla Sparre, på scenen. Hun vil fortælle om KarmaKapital og Venture City Horsens.

KarmaKapital er en del af det helt nye initiativ, Venture City Horsens, der skal være med til at styrke iværksætteriet i Horsens og omegn. Tanken er at fremme den kæmpe talentmasse af dygtige mennesker med idéer til at blive succesfulde iværksættere. Det skal ske via et korps af mentorer, business angels og en pulje af penge, kaldet KarmaKapital.

Mødet vil også handle lidt om Bering StartUp – et kontorfællesskab i Vitus Bering Innovation Park, der har professionelle businesscoaches tilknyttet.

Du kan se mere på hjemmesiden.

bubble