Startup Central er flyttet til Horsens

Startup Central er flyttet fra Brædstrup og ind på Søndergade i Horsens. Ambitionen er at få 15.000 iværksættere som medlemmer inden året er omme.

Det er gået stærkt for Startup Central, siden Anders Fogh med én million investorkroner i ryggen startede projektet op i de første måneder af 2018. Det hele startede hjemme i stuen, og da den første ansatte rykkede ind, blev børneværelset inddraget.

Hjælp fra CASA

Men i begyndelsen af 2019 kneb det for alvor med pladsen i privaten i Brædstrup. Heldigvis trådte CASA til og hjalp med et lejemål midt på Søndergade i Horsens til en fornuftig pris. Lokalerne har indtil for nylig rummet Watery, der var et andet iværksætterprojekt, CASA gerne ville hjælpe. Watery skulle bruge flere kvadratmeter til svømmetøjet og er flyttet videre.

De 150 kvadratmeter bliver snart udfyldt, da seks til otte ansatte skal arbejde med at brede Startup Central-platformen ud til iværksættere og uddannelsesinstitutioner over hele landet. Det går stærkt.

– I første kvartal af 2019 har vi allerede fået 2000 nye medlemmer, og vi ønsker at skalere fremgangen op resten af året, så vi når op på 15.000 medlemmer inden året er omme, siger Anders Fogh.

Op mod otte ansatte

“Uden de dedikerede folk var vi slet ikke nået derhen, hvor vi er i dag. Det er resultatet af godt teamwork”

Da VI STARTER SGU besøger Anders, Mathias og Line på Startup Central en fredag eftermiddag, er der ansættelsessamtale lidt senere, og der venter endnu en samtale den følgende mandag. De er snart seks, og målet er formentlig snart otte.

– De fleste af vores medarbejdere starter som praktikanter, og hvis de er det rette match, finder vi ansættelse til dem bagefter. Men vi har virkelig været heldige, for det kræver noget særligt at være med på vores rejse. Man skal virkelig være klar på at give den en skalle, siger Anders.

Han er meget tilfreds med det hold, der er blevet dannet.

– Uden de dedikerede folk var vi slet ikke nået derhen, hvor vi er i dag. Det er resultatet af godt teamwork, siger Anders.

Growth hacking

Der er masser af ambitioner med projektet i den kommende tid, og Anders nævner da også ”growth hacking”, der er en ny måde at tænke virksomhedsudvikling på tværs af marketing, produkter og segmenter.

– Vi vil etablere nye partnerskaber, så vi også kan tilbyde hjælp på områder som bankforretninger og marketing på en ny måde. Vi skal tør være lidt frække og flabede, siger Anders Fogh.

På lidt længere sigt er der ambitioner om at komme til udlandet. Formentlig Sverige og Holland i første omgang, fordi de to lande minder en del om Danmark, når det gælder det sociale sikkerhedsnet. I de to lande er der også mange, der kan springe ud i iværksætteri uden at have en formue som polstring.

– Nu skal vi lige have det til at fungere optimalt i Danmark først, men der er ikke noget i vejen med ambitioner, siger Anders Fogh.

Du kan læse mere om Startup Central på hjemmesiden og give projektet et like på Facebook.

bubble