Tvillingebrødre åbner poolbar i gammel biograf

I disse dage arbejdes der på højtryk for at få restaureret den gamle bygning på Borgergade 11 i Horsens – bygningen rummede for en del år siden en biograf og lagde senest rammer til en brugskunst butik. Hvad de gamle vægge, som i skrivende stund bliver malet, nu skal huse, bliver noget helt andet. Det bliver nemlig en super fed (det kan vi godt tillade os at sige, VI STARTER SGU har nemlig fået et sneakpeak) POOLBAR. 

Det er tvillingerne Dennis og Martin Frederiksen, som står bag poolbaren, der har fået navnet Chicago Poolbar. Brødrene er oprindeligt fra Vejle, men er endt i Horsens og har valgt at sprede deres iværksætteri over et nyt tilløbsstykke i Horsens’ aften/natteliv.Chicago poolbar Horsens - artikel på vistartersgu.dk

– Det bliver ikke en poolhal, men en poolbar – der kommer til at blive godt 60 siddepladser, baren vil byde på lækre drinks, og så vil der jævnligt være livemusik – ikke noget der forstyrrer poolspillet, men noget som falder ind i stemningen og atmosfæren. Vi tror på, at vi på den måde har ramt noget lidt unik her i Horsens, lyder det fra Dennis.

Idéen om at skabe noget sammen var ikke ny for brødrene, da de for godt fire måneder siden valgte at gøre alvor af deres idé om, at det skulle være muligt at spille pool i Horsens. De er begge glade for spillet, men manglede et sted hvor man kunne støde kugler, så at sige, når lysten faldt over en. De undersøgte markedet og gjorde en hel del research før de tog det endelig valg og sprang ud i det. Og det er vigtigt, pointerer Dennis:

– En vigtig ting vi har lært, og som jeg synes, der er vigtigt at give videre, er, at man skal gøre sin research! Det betyder så meget at man er velforberedt, inden man tager så stort et skridt. Selvfølgelig kan man ikke være forberedt på alt, men man kan forsøge.

Synes du også brødrenes iværksætterhistorie lyder spændende og vil du gerne finde ud af om de formåede at forberede sig på alt, så hold øje med VI STARTER SGU! Deres fulde iværksætterhistorie kommer – så stay tuned.

Hvornår stedet præcist åbner vides endnu ikke, som sagt arbejdes der på højtryk, og hvis man skal tro på hvad de skriver på facebook, så bliver det muligt for byens poolspillere, bargængere og andet godtfolk at nyde den første jule øl i Horsens’ nye poolbar.

Tjek deres facebookside ud og bliv opdateret om åbningsdatoen og hvad der kommer til at ske fremover i Chicago Poolbar.

bubble