Ungt erhvervsnetværk fylder 60 år

I år er det 60 år siden, at Junior Chamber Horsens blev en realitet. Det markeres med et netværksarrangement for alle interesserede på Casa Arena den 7. september.

JCI Horsens (Junior Chamber International) blev stiftet i 1958 som den anden afdeling af det internationale erhvervsnetværk i Danmark. I dag er der 35 afdelinger med samlet 600 medlemmer, og det er fortsat et ungt netværk for de 18 – 40-årige. Netværket mødes én gang om måneden til netværk, krydret med arbejde i projektgrupper, deltagelse på kongresser, workshops, masterclasses og meget andet.

Be inspired af oplægsholdere

Jubilæet markeres med arrangementet ”Be Inspired”, fredag den 7. september i Casa Arenas VIP-lounge fra 14:30 – 18:00. På programmet er et par oplæg fra henholdsvis Erik B. Jørgensen og Annette Klausen Bengtsson.

Erik B. Jørgensen er tidligere siriusmand, jægersoldat, eventyrer og instruktør i TV2-serien ”Korpset”, der portrætterede hverdagen i Jægerkorpset. Ved arrangementet på Casa Arena vil han holde et indlæg om effektiv ledelse og muligheden for at få det bedste frem i andre. Med udgangspunkt i sine mange eventyr og ekspeditioner giver Erik B. Jørgensen sit syn på, hvordan som leder formår at trække det bedste frem i andre mennesker, også når man som leder selv er under pres.

Annette Klausen Bengtsson vil fortælle, hvordan man som mellemleder bedst agerer i et minefelt af vanetænkning. Annettes mission er at skabe modige mellemledere, der mestrer deres udfordrende disciplin med mod, overblik, menneskelig indsigt og strategisk fokus.  Er du ikke mellemleder, så glæd dig alligevel – oplægget er relevant for både mellemlederen, topchefen og den menige medarbejder, da det giver stof til eftertanke hos alle parter.

Netværk før og efter

Arrangementet starter og afsluttes med en halv time netværk for alle deltagere. Desuden er der tyve minutter mellem de to oplægsholdere, hvor deltagerne kan strække ben og tale sammen på kryds og tværs.

Alle kan deltage – også dem langt over 40 år. Entreen er 150 kroner, og du kan finde et link til tilmelding her. Du kan også læse mere på Facebook.

Erik B. Jørgensen og Annette Klausen Bengtsson står for eftermiddagens oplæg.
bubble