Ved du hvem dine kunder er?

Har du fået en god idé? Det er ofte sådan det starter, når man træder ind på iværksætteriets vej – man får en god idé og bruger en masse tid på at skabe og udvikle idéen, indtil man synes den er klar til salg. Men i kampens hede glemmer man ofte en meget vigtig ting: Hvem vil jeg egentlig sælge min idé til? Hvem er mine kunder?

Konxion

– Konxion er en af de mest anerkendte specialister indenfor salg og markedsføring via de sociale medier i Danmark.

– Crossmedia integration og eksekvering er Konxions speciale.

– Konxion har vundet 6 priser – dem kan du tjekke ud her.

– Konxion ser det som deres vigtigste ressource at give dig den rigtige rådgivning indenfor kommunikation, strategi eller teknik.

– Det er Thomas Thomsen, kreativ direktør i Konxion, som kommer og fortæller til mødet.Thomas Thomsen - kreativdirektør Konxion

Vitus Bering Innovation Park og Bering StartUp stiller, til et morgenmøde d. 26. januar kl. 8:00 – 9:00, netop skarpt på vigtigheden af at kende dine kunder og derigennem salgsstrategien af din idé.

Med udgangspunkt i BMC (Business Model Canvas) modellen får du til mødet inspiration til hvordan du skal vælge dine salgskanaler, salgsstrategi og segmentering, så din idé kommer ud til de helt rigtige kunder. At sælge et produkt handler ikke længere kun om produktviden, men især også om at kende sine kunder og om at skabe relationer til dem. Alt dette vil Henrik Mark Henriksen, som har stor erfaring indenfor salg og som er en af de to business coaches i Bering StartUp, fortælle dig meget mere om den 26. januar.

Der findes i dag et hav af salgskanaler og at vælge hvilken der er rigtig for din virksomhed og dit produkt er også en meget vigtig proces. Den kreative direktør i det digitale bureau Konxion kommer og fortæller om hvordan virksomheder kan bruge de sociale medier som salgskanal.

Morgenmødet er med til at give dig et indblik i hvad kontorfællesskabet Bering StartUp kan tilbyde dig. Så hvis du føler at mødet netop taler til dine behov, så tjek Bering StartUp ud – med en billig kontorplads, et mentorforløb med de to kompetente business coaches og adgang til Vitus Bering Innovation Parks faciliteter og netværk, så er det måske netop stedet hvor du og din virksomhed kan blive flyveklar på kun 18 måneder.

Business Model Canvas - salg

På billedet ses BMC modellen – de markerede områder bliver gennemgået på morgenmødet. BMC modellen er fra denne bog: http://businessmodelgeneration.com/book

 

bubble