Vejen til investorkapital

Oplægsholdere på mødet
  • Søren Munk, Chief Investment Manager ved Insero, vil give et bredt indblik i forskellige finansieringskilder til start-ups i Danmark, hvordan investorer evaluerer de forskellige muligheder, værdisætning af selskaber og gode råd til at forberede sig på mødet med investorer. www.insero.dk
  • Lars Svane, direktør for Ocomove, vil fortælle om, hvordan hans virksomhed med succes fik søgt midler ved Innobooster, der ligger under Innovationsfonden. www.ocumove.com
  • Jeanette Sørensen skriver speciale om crowdfunding, hvor hendes fokus er på den vigtige kommunikation mellem virksomhed og investorer – ikke bare før og under en kampagne, men også efter crowdfundingen.

Kapitalfremskaffelse er ofte en udfordring for iværksættere og nystartede virksomheder, hvis man vil udleve hele potentialet i ens forretningside. Der er i dag mange muligheder for at få tilført kapital til sin virksomhed, og ofte er det svært at overskue, hvordan man som iværksætter skal gribe processen an, og hvilke muligheder man skal satse på. På inspirationsmødet d. 15. marts på Vitus Bering Innovation Park vil forskellige veje til kapital blive præsenteret, ligesom der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til eksperterne. 

Vitus Bering Innovation Park og Bering StartUp retter, til morgenmødet d. 15. marts kl. 8:00 – 9:00, denne gang sigtekornet mod, hvordan du som iværksætter kan skabe kapital til din ide eller virksomhed.

På inspirationsmødet kigger vi denne gang på den nederste del af BMC (Business Model Canvas) modellen – pengestrømmene. For mange start-up virksomheder er fordelingen mellem omkostninger og indtægter ikke optimal fra begyndelsen, og ofte skabes der i virksomheden ikke kapital nok til at implementere ideerne så hurtigt som ønskeligt. Dermed kan der i opstartsforløbet blive brug for en tilførsel af kapital.

Hvordan du så kan få tilført kapital til din virksomhed vil oplægsholderne d. 15 marts på VBI Park fortælle mere om – alle med deres personlige vinkel på tingene, således du får et indblik i tre overordnede muligheder på markedet: Crowdfunding, offentlige puljer og private investorer.

Morgenmødet er også med til at give dig et indblik i hvad kontorfællesskabet Bering StartUp kan tilbyde dig. Så hvis du føler, at mødet netop taler til dine behov, så tjek Bering StartUp ud – med en billig kontorplads, et mentorforløb med de to kompetente business coaches og adgang til Vitus Bering Innovation Parks faciliteter og netværk, så er det måske netop stedet, hvor du og din virksomhed kan blive flyveklar på kun 18 måneder.

Tilmeld dig til morgenmødet her.

BMC - funding

På billedet ses BMC modellen – de markerede områder bliver gennemgået på morgenmødet. BMC modellen er fra denne bog: http://businessmodelgeneration.com/book

 

bubble