Venture City vender raketten

Den 7. oktober arrangerer Venture City Horsens omvendte pitches. Du kan møde en gruppe investorer, der præsenterer to idéer, som mangler iværksættere.

Venture City Horsens er stedet, hvor iværksættere med behov for en kapitalindsprøjtning kan få foretræde for investorer, der kan vende tommelen op eller ned til projektet. Ved den omvendte pitch på mandag den 7. oktober kommer tommelen ikke i brug. Her præsenterer investorer/eksisterende virksomheder i stedet to projekter, de gerne vil finansiere eller have partnere til. Herefter får de fremmødte iværksættere en uge til at melde tilbage, hvordan de vil gribe opgaven an. Efter yderligere en uge vælger investorerne den person eller det team, de ønsker at indgå en aftale med.

Den omvendte pitch-seance er arrangeret af Venture City Horsens i samarbejde med Business Horsens, Learnmark Start-up og VIA Student Incubator.

Udnyt markedspotentiale

Den ene omvendte pitch kommer fra virksomheden WILLCAN. Virksomheden har udviklet en IT-platform, der kan lave tilfredshedsundersøgelser på en nem, hurtig og prisbillig måde. Virksomheden søger en person eller et team, der kan udnytte det markedspotentiale, konceptet skønnes at have. Det er i løbet af de sidste 18 måneder solgt til en række offentlige og private virksomheder, der har brugt platformen til at måle udviklingen af medarbejdertilfredshed over tid. Men konceptet har potentiale til langt mere.

Bliv medejer

Derfor søger WILLCAN en iværksætter eller et team, der både kan udarbejde en salgs- og marketingsstrategi samt indgå i den fortsatte produkt- og forretningsudvikling. Til gengæld kan den eller de udvalgte få medejerskab i virksomheden uden økonomiske indskud. Det ligger i kortene, at der ligger en forhandling om en aftale med WILLCAN og venter, når en samarbejdsaftale er landet.

Den omvendte pitch, der altså også byder på et andet projekt ud over ovenstående, er åben for alle interesserede. Det foregår i Vitus Bering Innovation Park fra klokken 15:30 til 17:30, og du skal melde dig til for at komme med. Tilmelding kan ske på begivenheden på Facebook.

bubble