Vi Mødtes Sgu!

Og det gjorde vi. 50 iværksættere og interesserede mødte op i Tinghuset onsdag d. 19. november til et anderledes og inspirerende arrangement, afholdt af Den Seriøse Kaffeklub – stifterne af vistartersgu.dk

Danmarks Vækst og Iværksætter uge synger i dag på sidste vers. Der har hele ugen været afholdt diverse arrangementer henvendt til iværksættere landet over.

I Horsens greb Den Seriøse Kaffeklub derfor en oplagt mulighed og samlede iværksættere og interesserede fra Horsens og omegn; for at fortælle lidt om dem selv, vistartersgu.dk og for at give dem en på opleveren.

Som hoppet ud fra historierne på vistartersgu.dk fremmødte Claus Hald fra Cafe Gran og sørgede for at alle gæsterne fik sig en god varm kop kaffe. Det samme gjorde Tung Nguyen – ejeren af Torvets Pølser og Dongs Natpøl’s. Han sørgede, med varme pølser og brød, for at ingen af gæsterne gik sultne derfra.

Henrik Bøge fra Bøge SmykkeDesign kom også og viste nogen af sine unikke smykker frem og gav et indblik i det at være guldsmed. vistartersgu.dk udgiver en artikel om Henrik i den nærmeste fremtid, og den skal da selvfølgelig læses.

Networking var mellemmåltider på den ellers lækre menu der var dagens program, og de fremmødte, iværksættere eller ej, havde rig mulighed for at mødes og blive inspireret.

For inspiration var et af nøgleordene denne dag, og hvem bedre til at levere dette end Michael Mortensen fra Casa. Som hovedmåltidet tog han scenen og fortalte med indlevelse og humor om sit iværksætter-liv, og om hvordan han skabte en million…milliard forretning. Med gode råd til alle iværksættere, nye som gamle, afsluttede han sit oplæg, og i den forbindelse udgav vi her på vistartersgu.dk selvfølgelig også en artikel om Michael Mortensen, hvor vi har samlet nogle af disse råd. Tjek den ud.

Dagen sluttede af i bedste stil med en øl og en snak, og forhåbentlig gik gæsterne derfra med inspiration, nye kontakter eller bare med mindet om en rigtig hyggelig dag. Uanset hvad siger vi, fra Den Seriøse Kaffeklub og redaktionen på vistartersgu.dk, tusind tak til alle fremmødte som støttede op om arrangementet. Vi håber, at det blot var det første ud af mange.

bubble