VIL DU OGSÅ SMIDES I CELLEN?

Som optakt til Den Internationale Iværksætteruge i uge 47 afholder Horsens Kommune og Business Horsens tre spændende og oplysende dage i Kuben. Fokus ligger på socialøkonomi og iværksætteri, og du kan møde og opleve spændende iværksættere og repræsentanter fra socialøkonomiske virksomheder i Horsens.

Se hele programmet her – PROGRAM-KUBEN uge 46

I forbindelse med et af disse arrangementer i dag, torsdag d. 12.11.15, benytter de sig også af Den Seriøse Kaffeklubs celle i Tinghuset. Her får de fortrolige rammer til at afholde møder mellem Ulrik Haumann, Program direktør for Den Sociale Kapitalfond Management, og iværksættere eller andet godtfolk, der har interesse i dette.

Det er bestemt gavnligt nogle gange at træde ud af de vanlige rammer og finde inspiration andet steds, og cellen kan netop være sådan et sted – også for dig!

Står du overfor at skulle holde et møde eller lave et projekt – det kan være hvad som helst, så længe det på den ene eller anden måde relaterer sig til iværksætteri – så kan du også booke cellen for en dag.

Det du skal gøre er, at sende en mail til hej@vistartersgu.dk, skriv hvornår du ønsker at låne cellen og hvad du ønsker at låne cellen til, så finder vi hurtigst muligt ud ad om det kan lade sig gøre. DenSeriøseKaffeklubs celle - artikel på vistartersgu.dk

bubble