NetWalk

NetWalk er netværksgåture for dig, der har en relation til eller interesse i erhvervslivet i Horsens og omegn. Du ønsker at udvide dit netværk, møde mennesker, sparre med andre og skabe nye relationer. Kom med og oplev værdien af en aktiv pause midt på dagen i kombination med uformelle netværkssnakke. Du får trænet din netværksmuskel, et par kilometer i benene og fornyet energi til resten af din arbejdsdag.

På en NetWalk faciliterer jeg turen. Det betyder, at du blot skal snakke og nyde din aktive pause. Du får mellem 8-10 minutter med hver person på turen. Jeg siger til, når der skal byttes plads. På den måde sikrer jeg, at du får talt med 6-7 personer på hver gåtur -alt efter hvor mange vi går. 

I anledning af iværksætterugen bliver iværksætteri et tema på denne netværksgåtur. Kom med? selvom du ikke er iværksætter! Der er altid mange spændende snakke på turen og noget forskelligt at tage med sig -om man er ansat, selvstændig, jobsøgende, ejer(leder), studerende, freelancer eller noget helt andet. Jeg glæder mig til at gå og netværke med dig?

 

De bedste hilsner
Ninna Møller

Marketing Mindful
ninna@marketingmindful.dk 

Ja tak, tilmeld mig
Tilbage til oversigt StartUp Summit -...
bubble