Alt klar til fest i Insero Atrium

Torsdag den 8. november er der atter Horsens Inspire. BusinessHorsens indbyder medlemmer og alle andre interesserede til awardshow, hvor bl.a. årets iværksætter skal kåres.

Det er anden udgave af Horsens Inspire, der løber af stablen om få uger, den 8. november. Opskriften er den samme som sidste år: Erhvervslivet i Horsens hylder de lokale helte ved et show med godt til ganen, underholdning og networking i Insero Atrium på Langmarksvej.

DSC_2862Morten Resen og Thomas Warberg

Det lader til, at der er skruet lidt ekstra op for ambitionerne i forhold til sidste år. Dels er der en goodiebag fra Vinoble med i prisen, og dels har man ud over underholdningen hyret en professionel vært. Sidste år var det Niels Olsen, der leverede nogle halvlumre vittigheder i Ørkenens Sønner-regi, men i år har man engageret komiker Thomas Warberg og Bumbrothers til at stå for underholdningen, mens journalist, iværksætter og tv-vært Morten Resen står for at få programmet til at hænge sammen. Man kan håbe, at Resen også skal stå for oplæsning af indstillingerne, da det var en lidt akavet forestilling sidste år.

Publikum kårer vinderne

I løbet af aftenen skal publikum atter finde vinderne af både Iværksætterprisen, Match for fremtiden-prisen, Årets butik og Årets spisested. De to sidstnævnte udvælges af kunderne selv frem til 30. oktober ved stemmekort, og det bliver publikum ved awardshowet, der bestemmer, hvem vinderen bliver. Når det gælder Iværksætterprisen og Match for fremtiden-prisen, har en jury udvalgt tre finalister til begge kategorier, som publikum kan stemme om. Alle finalister præsenteres ved en lille video på ét minut, så publikum har mulighed for at tage et oplyst valg.

Inspireprisen

Endelig skal showets hovedpris, Inspireprisen, uddeles til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort noget særligt for det lokale erhvervsliv i det forløbne år. Vinderen af prisen er fastsat af en jury på forhånd med baggrund i de mange indstillinger, BusinessHorsens har modtaget.

I pauserne er der som sagt komik ved Thomas Warberg og Bumbrothers.

Der er lagt i ovnen til en fornøjelig aften i Insero Atrium, og du kan stadig nå at få en billet på følgende link. Det koster kroner 495,- for medlemmer af BusinessHorsens og kroner 625,- for alle andre. Priserne er excl. moms. Billetsalget lukker den 6. november.

bubble