Atter designmarked med iværksættere

I weekenden lægger Inhouse Fotografi atter lokaler til designmarkedet Inhouse Design. Passionerede iværksættere vil præsentere produkter indenfor design, kunst og udsmykning.

Det er atter parret Søren og Katarzyna Lilja Wasilewska-Beyer, der har håndplukket 26 meget forskellige iværksættervirksomheder til designmarkedet. Søren er indehaver af fotostudiet Inhouse Fotografi på Søndergårsallé 9, hvor Katarzyna også har til huse professionelt med designvirksomheden Kasia Lilja.

De gør det lidt bedre

Både Katarzyna og Søren har en god erfaring i at deltage på messer, og Inhouse Design er en bestræbelse på at gøre oplevelsen lidt bedre for både udstillere og besøgende. Derfor er udstillerne nøje udvalgt, så de ikke går hinanden alt for meget i bedene – og gæsterne har samtidig en masse forskelligt at hente inspiration i.

De lyse og venlige lokaler hos Inhouse Fotografi/Kasia Lilja har vist sig som yderst velegnede til den type arrangement. Der er god plads til udstillerne, men det er også hyggeligt.

Bredt sortiment og god kaffe

Årets designmarked byder blandt andet på beklædning, tasker, smykker, grafisk design, interiør, glaskunst, keramik, lamper og nips. Brands som Birkmond, Relove & Roses, Mille Rubow Jewelry, Appelons, Bøge SmykkeDesign, Lea Hoffmann, Linie C, Muui samt naturligvis Kasia Lilja Studio og Inhouse Fotografi & Film deltager. Den fulde udstillerliste kan ses på Facebook.

Designmarkedet er et sted at hente inspiration, ligesom der kan gøres en god handel. Hvis du får lyst til en pause, er der mulighed for at købe en god kop kaffe ved kaffevognen fra Kaffe-Mølle.

Designmarkedet er åbent begge dage, den 4. og 5. november, fra 10 til 16 – og der er fri entré. Du kan læse mere om begivenheden på Facebook.

Inhouse Design sidste år i marts.
bubble