Borgmesteren inviterer til iværksætterhøring

Horsens’ iværksættermiljø er under vækst, og der er stor interesse både fra iværksætterne, virksomhederne og kommunen om at dette skal fortsætte. Men hvad skal der til for at forbedre det, og hvad er det iværksætterne, både de etablerede og helt nye, har brug for og ønsker?

Det har de nu mulighed for at fortælle, når de kommer til orde d. 6. april.

Det brede samarbejde skal styrkes

I december 2015 så en alliance dagens lys i Horsens – nemlig VÆKSTALLIANCEN. VÆKSTALLIANCEN består af en lang række repræsentanter fra erhvervslivet, uddannelserne, organisationerne og Horsens Kommune, og deres fokus er på, “at Horsens bliver én af landets bedste erhvervskommuner og på at skabe vækst og nye arbejdspladser.” Pressemeddelelse “Horsens sammen om at skabe vækst og nye arbejdspladser”.

Borgmester Peter Sørensen sagde i pressemeddelelsen: “VÆKSTALLIANCEN skal styrke det brede samarbejde, som er nødvendigt for at nå vores mål.”

Derfor vil Borgmester Peter Sørensen og Formand for Business Horsens Finn Damkjær Pedersen gerne rundt og snakke med de forskellige typer virksomheder der findes i Horsens. Og da byens iværksættere er spredt rundt omkring i diverse kontorfælleskaber og egne kontorer, har Ulla Sparre, direktør Vitus Bering Innovation Park og Daniel Bach, Den Seriøse Kaffeklub / bubblemedia, taget initiativ til, i rette iværksætterånd, at gøre noget anderledes og kalde til iværksætterhøring i Det Gamle Rådhus på Søndergade.

“Jeg er sgu stolt over at bo i en kommune, hvor Borgmesteren ikke kun tænker på det forventlige, MEN faktisk oprigtigt interesserer sig for byens udvikling, samt ikke mindst, tager sig tid til at lytte til et så vigtigt element i byens udvikling – nemlig at skabe gode rammer for dem, som siger “vi starter sgu”! OG hvad er mere oplagt, end så at anbringe ham i den gamle byrådssal”, lyder det fra Daniel Bach.

Alle iværksættere er derfor inviteret til høring d. 6. april kl. 16.00 – 17.00 i Det Gamle Rådhus på Søndergade. Intet spørgsmål er for stort eller småt denne dag, og for at Borgmesteren rigtigt kan huske de mange gode inputs, vil en illustrator under høringen tegne et billede af fremtidens iværksætterby Horsens, som Borgmesteren får med hjem.

Du kan tilmelde dig høringen her, og hvis du ikke har mulighed for at komme, så kan du smide en kommentar her, med dine idéer og ønsker.

bubble