Business Horsens hylder iværksætteri

Business Horsens hylder nytænkning, udvikling og vovemod ved awardshowet ”Horsens Inspire” den 16. november. ”Iværksætterprisen” er én af fire priser, der uddeles, og du kan indstille din favorit nu.

Selvom iværksætteri altid har været en del af Business Horsens’ indsatsområder, har erhvervsforeningen traditionelt været opfattet som en klub for de etablerede. Det laves der om på nu, og et af initiativerne er et awardshow, Horsens Inspire, hvor iværksættere kan hyldes for initiativ og resultater.

Fire priser

Der er i alt fire priser, hvor mindst tre udmærket kan gå til iværksættere.

”Iværksætterprisen”, som skal gå til en virksomhed, der er beliggende i Horsens Kommune og har et højst fem år gammelt CVR-nummer, vil blandt andet hylde kreativitet, gåpåmod og socialt ansvar.

”Inspireprisen” skal gå til en person, en virksomhed eller organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats for det lokale erhvervsliv. Her hyldes det særlige initiativ med erhvervsmæssigt sigte.

”Årets butik” skal gå til favoritbutikken blandt CityHorsens’ medlemsbutikker. Det er gamle dyder som god betjening, fine priser, stort udvalg m.v., der kan komme i spil, når kunderne selv stemmer på deres personlige favorit. Kunderne udfylder en stemmeseddel og lægger den i favoritbutikken i perioden 12. oktober til 4. november. Den butik, der har flest stemmesedler ved periodens udløb, har vundet æren.

”Match for fremtiden” er den fjerde pris, og den gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats i arbejdet med studerende, lærlinge, praktikanter eller elever.

Har du en kandidat til “Iværksætterprisen”, “Inspireprisen” eller “Match for fremtiden”? Så er det bare med at lave en indstilling på hjemmesiden.

Deltagerne vælger med sms

Med undtagelse af ”Årets butik”, kan alle indstille kandidater til de øvrige tre priser på Business-Horsens.dk frem til den 2. oktober klokken 12.

Vinderen af ”Inspireprisen” udpeges af en jury, mens både ”Iværksætterprisen” og ”Match for fremtiden” tildeles efter en sms-afstemning blandt deltagerne ved selve awardshowet. Her vil en jury blot indstille tre kandidater af de forhåbentlig mange indstillede og lade awardshowdeltagerne om resten.

Awardshowet Horsens Inspire foregår i Insero Atrium (den nye hal ved Forum Horsens) den 16. november fra klokken 18:00. Der er lagt op til en festlig aften med underholdning, mad og drikke til en pris af 475 kroner (excl. moms) for medlemmer af Business Horsens. Prisen for ikke-medlemmer er formentlig en anden, men det lykkedes ikke at få be- eller afkræftet før redaktionens slutning. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden.

bubble