Spredt over hele verden

I marts 2014 fortalte vi om den klatre-glade Søren Tersings iværksætteri. Nu er der gået to år, og det må siges at være på tide, at vi giver en opdatering på hvordan det går Søren og de charmerende kalkposer.

Søren faldt pladask for klatresporten, men ikke umiddelbart for udstyret, derfor valgte han at gøre noget ved de kedelige kalkposer – give dem noget originalitet og dermed sætte sit præg på sporten.

Et par kalkposer ud af huset om ugen

Da vi sidst snakkede med Søren, funderede han over hvorvidt den skulle have fuld gas med de sjove og skæve kalkposer, eller om det blot skulle forblive et fritidsprojekt. I dag har han svaret.

– Mit projekt har aldrig handlet om at tjene en masse penge. Det er et nichemarked – skulle jeg gå all-in kræver det store penge, og at produktionen bliver flyttet øst på, og det har jeg ingen interesse i. Så længe det kører stille og roligt ved siden af mitChalk-bags by Tersing - Horsens iværksætter fuldtidsjob, så er jeg glad, lyder det fra Søren.

Til dagligt har Søren skiftet barista forklædet ud med titlen som førstemand i Spejder Sport på torvet i Horsens, så der er nok at se til ved siden af klatringen.

Der ryger et par kalkposer ud af huset om ugen, og det er Søren godt tilfreds med – mor skal nemlig også kunne følge med. Det er, som for to år siden, Sørens mor, der står for produktionen. Det hygger hun sig med, og sådan skal det fortsætte med at være, påpeger Søren.

Trods den beskedne produktion, er Chalk-bags by Tersing spredt ud over hele verden, og det må da være et bevis på, at Søren ramte et behov hos verdens klatrere. Faktisk har en af de sjove kalkposer været en tur med oppe på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, sammen med en professionel klatrer.

“Det er gennem netværk, at mine kalkposer kommer ud. Et billede af en Chalk-bag på Kilimanjaro må siges at være noget af det bedste reklame man kan få”, fortæller Søren glad.

Iværksætteri kan være mange ting, også et hyggeprojekt som Chalk-bags by Tersing. VI STARTER SGU ønsker Søren og hans kalkposer fortsat god vind, måske en af hans kalkposer er så heldig at komme med hele vejen op på verdens højeste bjerg en dag.

bubble