Der bliver gearet op på alle fronter i Campaya

Rejsebureauet Campaya Ferieboliger kan netop prale af at have tredobbelt deres omsætning i januar 2016 i forhold til januar 2015, og det må man da sige er en rigtig god måde at starte et nyt år på.

VI STARTER SGU udgav i slutningen af 2014 iværksætterhistorien om Claus Søndergaard Pedersen og virksomheden Campaya, som han, sammen med Claus Sørensen, er medejer af.

Campaya formidler udlejning af ferieboliger i mere end 40 lande verden over. Da vi snakkede med Claus i 2014 havde Campaya ca. 80.000 ferieboliger til udlejningen, det tal er i dag steget til næsten 100.000 – hvilket jo er et meget godt billede på den fremgang som virksomheden er i.

Grunden til denne positive fremgang skyldes især en kontinuerlig indsats på markedsføringensområdet – og det har været på alle fronter; hjemmesiden, de sociale medier, nyhedsmails og google optimeringer.

“Vi har fulgt vores plan og selvfølgelig haft en målsætning for hvad vi ville nå, og så det er jo bare fedt at det lykkedes. Vi har ikke kun haft fokus ét sted, men har arbejdet på alle fronter, og det har givet pote”, fortæller Claus Søndergaard Pedersen.

På grund af fremgangen i virksomheden har de selvfølgelig også været nødt til at udvide personalet, som nu tæller knap ti mand. De har især været nødt til at udvide på kundeservicefronten, da fremgangen selvfølgelig har resulteret i flere kunder, og god service må man jo aldrig gå ned på, påpeger Claus.

Her på VI STARTER SGU er vi vilde med at høre fra iværksætterne vi har skrevet om, og Campaya er selvfølgelig ingen undtagelse – vi ønsker dem al mulig held og lykke indtil vi hører fra dem igen.

Du kan følge Campaya på facebook, hvor de jævnligt deler diverse artikler.

Sommerhuse - Campaya Ferieboliger Horsens

bubble