Det skal være festligt at købe fyrværkeri

Fyrværkerimesteren er blevet så stor en succes for fætrene Mads og Frederik Daugaard Sørensen, at de opgraderer med eget fyrværkeri.

Mads Daugaard Sørensen har til daglig travlt i SEO-bureauet A-partner, som han driver med sin far, Bo. Også her er der blevet opgraderet i løbet af 2017: Bo sidder fortsat i Hedensted, mens Mads har fundet en kontorplads i kontorfællesskabet Bubblelabs i Rådhusgade i Horsens, så han er tættere på netværk og kunder i byen.

 “Det skal være en oplevelse at købe fyrværkeri for både store og små”

Sidste år valgte han at gå ind i fyrværkeribranchen med fætteren for at holde liv i Fyrværkerimesteren. Firmaet var tidligere ejet af fætterens storebror, Martin, som kom alvorligt til skade ved en trafikulykke på E45 for nogle år siden. Så selvom der var – og er – travlt i A-partner, vil Mads gerne gøre sit til at holde liv i Fyrværkerimesteren, indtil Martin forhåbentlig genvinder kræfterne til at vende tilbage. Der er da også en del SEO-arbejde i at sælge fyrværkeri, så det er lige i Mads’ boldgade.

Egebjerg og Bjerre

Det skal være en fest at købe fyrværkeri. Det er udgangspunktet for firmaet, der sælger krudtet fra opvarmede telte, hvor der både er snacks og drikkelse til kunderne. Det koncept tog horsensianerne vel imod sidste år, så bestræbelserne på at skabe en festlig købsoplevelse udbygges i år.

– Der bliver lidt mere ”tivoli” i år. Vi udvider teltene, der samtidig bliver helt opvarmede, og der er som sædvanlig lidt godt til ganen. Det skal være en oplevelse at købe fyrværkeri for både store og små, siger Mads Daugaard Sørensen.

Teltene kommer i lighed med sidste år til at stå i Egebjerg ved Netto og i Bjerre ved tennisbanerne på Fællesvej. De har åbnet hver dag fra den 27. til den 30. december i tidsrummet 10 til 20. Nytårsaftensdag er der åbent fra 9 til 16.

Egen fyrværker

Fyrværkerimesteren skruer også op for fagligheden ved at have professionelle fyrværkere tilknyttet, som kan rykke ud og organisere de helt store festfyrværkerier med krysantemumbomber og alt det andet, der hører til. Et par af medarbejderne hos Fyrværkerimesteren er allerede i gang med at uddanne sig hos en fyrværker, der har mere end 25 års erfaring.

– Dermed kan vi levere store fyrværkerioplevelser året rundt, og vi sørger selvfølgelig også for at få de nødvendige tilladelser i hus, siger Mads Daugaard Sørensen.

Men lige nu gælder det nytåret, hvor de fleste håber på klart vejr den første times tid af 1. januar. Ellers må festlighederne sikres med batterier og fontæner.

Du kan følge Fyrværkerimesteren på Facebook og besøge webshoppen.

Mads og Frederik Daugaard Sørensen er klar til fyrværkerisalget i december.
bubble