Drillerier til hjernen ved Brains & Bubbles

Kontorfællesskabet Bubblelabs er klar med endnu en omgang ”Brains & Bubbles” den 26. oktober, hvor viden, netværk og festivitas blandes i en mindeværdig cocktail.

Ambitionerne er altid skyhøje hos arrangørerne af Brains & Bubbles, og sidste år gik det lidt amok. Temaet var Mars, og hele kontorfællesskabet i Rådhusgade blev plastret til med alufolie og orange lys fra et halvt hundrede projektorer. Oplægget blev holdt i en imaginær flykabine med forfriskninger tapet fast under sæderne. Dekorationerne på bordene skulle ligne et månelandskab, så indtil få timer før arrangementets start stod man og hældte saltsyre på metallet i dekorationerne, så de kunne ruste og se helt rigtige ud. Alt skulle være perfekt, for deltagerne skulle have en totaloplevelse. Alle deltagere fik “rumdragter” på og knæklys om halsen. Farven på lyset afslørede det hold, man var på, og undervejs var der forskellige holdkonkurrencer, der både fordrede kreativitet og viden. Det hele sluttede med en fest, der strakte sig til de tidlige morgentimer. Du kan klikke dig igennem et par billeder fra begivenheden ovenfor.

Lidt drillerier til hjernen

Det bliver svært at matche sidste års visuelle tour de force. Men ambitionerne fejler ikke noget i år, hvor temaet er hjernen. Der vil traditionen tro være en del wow-effekter undervejs. ”En tur ind i hjernen” er årets overskrift, og oplægsholder Bjørn Jepsen fra Smart Your Performance sørger for de faglige indspark til arrangementet. Men inden oplægget er der en såkaldt experience walk rundt i de to etagers kontorfællesskab, hvor der undervejs er forskellige indslag, der driller hjernens sanser. Efter oplægget står den på workshop, før der er mad og afterparty.

Mindeværdig ekstravagance

I år er fjerde omgang Brains & Bubbles, og arrangementet er ved at cementere sig som et ekstravagant og meget anderledes netværkstilbud for iværksættere og andre entreprenante sjæle. Et arrangement, hvor man kan vælge at komme til den seriøse del og nå tv-avisen derhjemme – eller blive hængende til de lyse timer. Man kan også springe det seriøse over og blot deltage gratis i et tematisk og mindeværdigt afterparty. Det er en mulighed for at møde andre selvstændige i et fællesskab, hvor der både er brug for seriøsitet, viden, kreativitet og den indre festabe.

Prisen for hele arrangementet, incl. mad, er 395 kroner plus gebyr, men det er gratis at deltage i afterparty, hvis blot du ”køber” en gratis billet på nedenstående link.

Køb din billet på dette link – der er meget snart udsolgt.

bubble