Future Flight - mere innovation til iværksættere

Construction Center Denmark og VIA University College har skabt et innovationsprogram målrettet mindre virksomheder og iværksættere.

Innovationsprogrammet, der bærer overskriften Future Flight, er målrettet små og nystartede virksomheder, der ønsker at udnytte værdien i at få tilført gratis ressourcer, ny viden og innovationskraft til et hjørne af produktionen eller forretningsudviklingen.

Det hele løber af stablen i perioden fra uge 5 til uge 14 i 2022.

VIA University College er tre gange kåret som Danmarks mest entreprenante uddannelsesinstitution – og det er der en grund til. VIA er danmarksmestre i at koble faglig viden med konkrete problemstillinger ude i praksis.

Skal din virksomhed være med når de mest ambitiøse studerende i VIA med interesse for innovation, forretningsudvikling og startups?

Som virksomhed får i direkte adgang til:

  • VIAs mest ambitiøse studerende klar til at lægge max energi og faglige ressourcer og tværfaglige kompetencer i projektet
  • Potentiel fremtidig arbejdskraft inden fra VIA
  • Adgang til nyeste viden og øget samarbejde ind mod relevante fagmiljøer i VIA

Med en investering på blot i alt 12-14 timer over en uge får I arbejdet med en reel udfordring i virksomheden og får konkrete bud på løsninger med hjem klar til at implementere.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte leder af Construction Center Denmark, Jakob Søndergaard på Email jakob@constructioncenter.dk eller telefon 60 60 52 80.

FAKTA

Future Flight er EU-finansieret. Projektet har til formål at støtte forretningsudvikling og innovation i såkaldte ’mikrovirksomheder’ gennem et kortvarigt og målrettet projektforløb mellem virksomheden og studerende.

bubble