Guide til sommer gadgets: Nyd sommeren på iværksættermanér

Sommer gadgets til din indre iværksætter

I dette indlæg får du tips og tricks til fede sommer gadgets, som enten kan gøre din arbejdssommer lidt sjovere, eller som du kan udforske, når du kobler fra og holder sommerferie.

Lav din egen app – Fake it make it

Er det muligt at skabe en interaktiv demo af din app idé uden at bruge et design værktøj, uden at vide hvordan man skriver kode og uden at skulle ansætte designere eller programmører til at hjælpe dig med det?  Denne bog introducerer en enkel, hurtig og billig metode til prototyping af web- og mobile apps uden færdigheder indenfor design eller kodning.

Læs mere om Fake it Make it

Drikker du nok vand? Hold styr på væskebalancen med Waterlogged

Uanset om du bruger sommeren på at arbejde eller slikke sol på terrassen, er det en god idé at huske at drikke en masse vand. Denne smarte app holder styr på dit væskeindtag, giver dig reminders når du skal drikke vand, og du kan endda uploade et billede af dine egne glas for at gøre din logging endnu hurtigere og nemmere.

Den findes både på iTunes og på Google Play

Arbejd med din tagline

På oneliners.co kan du genere en ny tagline til din virksomhed ved at bruge crowfunding på en ny og spændende måde – og få andre til at hjælpe dig med at komponere den perfekte tagline til netop din virksomhed.

Lav din egen tagline på oneliners.co

Hav altid strøm på din smartphone med en en mobil power bank

Hvis du skal på tur eller deltage på én af sommerens mange festivaler, skulle du måske overveje at investere i en power bank. Disse fås i et væld af forskellige udgaver – fra solcelledrevet til batteridrevet og de fleste med mulighed for at oplade batteriet. Fælles for dem alle er at de er mobile, kan oplades og medbringes hvor end du har planlagt at tilbringe sommeren.

Læs et review af en række power banks eller søg selv efter din favorit på Google

Find de bedste gratis billeder til din hjemmeside

På pexels.com har man samlet de bedste gratis billeder på ét sted. I øjeblikket dækker kan du finde over 2.000 fotos og hver uge tilføjes mindst 70 nye billeder i høj opløsning. Alle fotos er håndplukket fra frie billedkilder.

Søg nu på pexels.com

Trådløs vandfast højttaler til dit indre legebarn ved poolen

Hvis du har brug for lidt tunes med et humoristisk tvist når du holder ferie ved poolen, men ikke har lyst til at få en våd smartphone, er iDuck Wireless Waterproof Speaker et sjovt alternativ til den traditionelle højttaler. Her er nemlig tale om den traditionelle badeand som alle børn kender, men denne version har en indbygget højttaler som forbindes til din telefon og du kan derfor tage højttaleren med dig i poolen imens din smartphone ligger tørt og sikkert.

Se en video med iDuck Wireless Waterproof Speaker
Køb iDuck Wireless Waterproof Speaker på Amazon

Brug en smart pen til dine noter

Når det er ferietid og tankerne får frit løb, er det tit her de gode idéer dukker op. Med denne smarte pen kan du bruge den traditionelle notatskrivning med kuglepen til at få dine notater direkte ind på computeren! Pennen hedder Livescribe 3 Smartpen, og forvandler dine iOS og nogle Android-enheder (fra CES 2015) i et ægte digitalt Bluetooth notebook ved optagelse skriftlige og lyd noter gennem sin Livescribe + app.

Pennen fås lige nu for $ 149,95, og er tilgængelig herSommer Gadgets

Nyd sommervejret på vej til kontoret!

Bor og arbejder du I byen eller har du bare brug for en mundfuld frisk luft imellem fakturaer og momsregistrering, er dette elektriske skateboard måske en mulighed for at fange et glimt af solens stråler inden kontorets aircondition kalder. Det såkaldte Zboard 2 er et motoriseret skateboard der kan få dig til kontoret med hastigheder op til 32 km/t.

Den Zboard 2 er i øjeblikket tilgængelig for pre-order via Zboard hjemmeside, priserne starter ved $ 899 og boardet vil være tilgængelig for køb senere på året

bubble