Designer Thilde Jensen satser nu 100% på eget brand

I godt to år har Thilde Jensen iklædt byens kvinder i eksklusivt tøj fra mærker som Aiayu, Bloom og hendes eget brand, THILDE JENSEN, i butikken på Hospitalsgade 8. Nu har hun valgt at skifte rute på iværksættervejen og satser 100 % på sit eget brand. 

Hun har, ved siden af butikken, designet og kreeret sine egne designs – her ligger hendes fokus og kærlighed på pels og læder, hvilket hun har mange års erfaring med gennem sit eget design og næsten ti års freelance arbejde for virksomheden Saga Furs of Scandinavia.

Hun blev færdig på Danmarks Designskole i 2001 og startede direkte ud som selvstændig derefter. Igennem de sidste femten år har Thilde arbejdet som freelancer for adskillige designvirksomheder, været skrædder på flere teaterforestillinger, undervist på bl.a. VIA University College og arbejdet på en hel del shows og udstillinger – men trods alt dette har hun fortsat holdt fast i sit eget brand, og nu skal det have hele (pels)armen.

“Jeg har fundet et godt agentur, som ligger i det segment jeg arbejder indenfor, derudover har jeg fundet et sted hvor jeg kan få produceret mine varer – før har jeg selv siddet med produktionen, hvilket gør det svært at følge med, hvis det skulle sælges til butikker og forhandlere – derfor synes jeg nu tiden er inde til at tage springet”, fortæller Thilde.

Og selvom butikken endnu ikke er pakket helt ned, så er Thilde allerede i fuld gang med at bygge en ny kundekreds op. Den 3. – 5. februar var Thilde til Messe med sit agentur i Bella Centret, og det var en rigtig god start.

– Messen gik rigtig godt – der var en del udenlandske købere, og der fik jeg nogle gode kontakter. Jeg fik udvidet mit netværk og fik genoplivet gamle kontakter, lyder det positivt fra Thilde.

Og fremtiden ligger da også klar for Thilde.

– Brandet skal bygges op nu, og jeg skal have nogle gode forhandlere i ind- og udland. Kunderne fra butikken skal selvfølgelig stadig serviceres, så der skal jeg også have et fokus, og det kan jeg heldigvis i de nye lokaler.

Nye rammer og mulighed for kollegialt fællesskab

I disse dage er Thilde i gang med at pakke butikken ned – den 1. marts flytter hun hen i nye lokaler på Søndergade 49, som både skal agere kontor, værksted og showroom – hvor der bliver mulighed for at invitere indenfor til kundearrangementer.

I de nye rammer er der to ledige kontorer, som Thilde meget gerne vil have udlejet til andre iværksættere/virksomheder. Det bliver ikke et kontorfællesskab som sådan, men Thilde påpeger, at et kollegialt fællesskab, netværk og sparring er meget velkomment – men det afhænger selvfølgelig af hvem der lejer sig ind og hvad deres behov er.

Kunne du tænke dig et billigt kontor (1500 kr. pr. måned + forbrug) centralt i byen og er muligheden for et kreativt fællesskab lige noget for dig, så kan du kontakte Thilde på mail: thilde@thildejensen.dk eller tlf. nr. 27 14 67 61.

VI STARTER SGU ønsker Thilde al held og lykke – vi glæder os til at følge hendes kreative-pelsede-iværksætteri.

Er du interesseret i Thilde Jensens kreationer kan du tjekke hendes hjemmeside ud her og facebookside ud her.

bubble