Hvad har Horsens at byde på for nye virksomheder – gratis?

Horsens har masser at byde på hvis man er virksomhedsejer – uden at du skal have pungen op af lommen. Lige fra byens caféer som arbejdsplads til gratis netværk og private rådgivere, der står parat til at hoppe på tungen for dig. Herunder får du et lille review af de tilbud og steder vi kender til, og du er velkommen til at supplere med flere godbider i kommentarfeltet.

Iværksteder i Horsens

Horsens har en række hotspots for iværksættere i Horsens og omegn. Nogle af byens kontorfællesskaber har faciliteter, der inviterer dig til at tage din laptop under armen og svinge ind forbi til en arbejdssession i deres fællesområder, kantine eller caféområde. VitusBering Innovation Park er et godt eksempel på ét af de steder, hvor du frit kan kan sætte dig i ét af de mange fællesområder og arbejde i det åbne miljø iblandt virksomheder og studerende. Her på sitet finder du et interaktivt kort med bl.a. byens kontorfællesskaber, som vi i øvrigt har lavet en række profilartikler om.

Networking med andre virksomheder

Har du set værdien af at skabe fællesskab med andre virksomheder? Så er der i Horsens rig mulighed for at skabe forbindelser og opbygge relationer som kan gavne din forretning. Mange af de etablerede netværk i byen såsom BNI eller AC Horsens Handelsnetværk tilbyder gratis intromøder, så du kan afprøve om det kunne være noget for dig at investere din tid og penge på at deltage på fast basis i netværket.

Der findes også et ganske gratis netværk, som finder sted forskellige steder rundt i byen og som har samlet op til 65 deltagere på en gang. Det verdensomspændende netværk, Likemind, handler dybest set om at mødes og skabe netværk med andre over en kop kaffe. Der er ingen agenda, man får det ud af det man selv bringer til bordet, og den strategi har vist sig at virke i Horsens. Læs mere om Likemind.

Byens caféer

Hvis dine arbejdsmetoder tillader det, kan byens bænke, caféer eller kringelkroge være din arbejdsplads for en stund. Café Gran, Eydes Kælder, Corfitz er bare eksempler på gode caféer i Horsens, hvor du kan medbringe din computer eller notesblok og omgive dig med andre mennesker i afslappede atmosfærer. Måske står der en kop kaffe eller et glas vand på menuen, men så kan du uden tvivl få lov at sidde et afsides sted og fordybe dig i arbejdet eller få et nyt perspektiv på dit forretningskoncept.

Vi har besøgt et par af byens hyggelige caféer med iværksætterbrillerne på – se vores anmeldelse her.

Events for iværksættere

Mange horsensianske aktører arrangerer events og en hel del af disse events har gratis deltagelse for iværksættere. Her kan bl.a. nævnes Vækstcaféen og Future Flight Seminar – du kan altid her på sitet finde et samlet up to date overblik over events for iværksættere i Horsens.

Private rådgivere og tjenester

Tysk oversættelser

Adalbert Juretzka tilbyder tjenester inden for dansk-tysk oversættelser til iværksættere og virksomheder.

Så hvis du har brug for hjælp til at få oversat en flyer, manual eller lign., så kontakt ham på mail: juretzka.adalbert@gmail.com.

Der findes en lang række lokale og landsdækkende tilbud som giver dig råd og vejledning, mange gange helt gratis! Du kan nemlig få en masse viden ud af at udforske de mange rådgivningsmuligheder som især de lokale rådgivere tilbyder indenfor en lang række fag såsom jura, økonomi, forretningsudvikling og meget mere.

Se en række gode råd fra byens rådgivere ellers er man også altid meget velkommen til at kontakte VI STARTER SGU redaktionen med spørgsmål, så forsøger vi at hjælpe på bedste vis, eller henvise til en vi ved der kan hjælpe.

Nogle virksomheder tilbyder også at hjælpe dig gratis med eksempelvis oversættelser, her må du kontakte den virksomhed du ønsker hjælp fra og høre om de har særlige tilbud til dig som iværksætter.

Væksthus Midtjylland / Business Horsens 

BusinessHorsens og Væksthus Midtjylland er offentlige organisationer som netop er sat i verden for blandt andet at hjælpe dig som ny virksomhed – også uden at det koster dig noget, udover din tid.

Hos BusinessHorsens kan du bl.a. deltage i events, og få et iværksættermedlemsskab, som gælder for alle der har en virksomhed i Horsens kommune i med et CVR nr. som er op til 6 mdr. gammelt.

Læs mere om hvad du kan bruge BusinessHorsens til.

Væksthus Midtjylland kan være din medspiller hvis du fx gerne vil have et overblik over dine forretningsmuligheder, har brug for specialiseret viden eller adgang til en lang række rådgivere.

Læs mere om Væksthus Midtjylland.

Vi starter sgu

VI STARTER SGU er et lokalt tiltag, som har et fornemt formål: det skal være sjovere at være iværksætter i Horsens. Vi mener, at det sjove kommer af inspiration, netværk og gode historier. Hvis du vil være en del af VI STARTER SGU kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og følge med på facebook, så bringer vi de seneste opdateringer om relevante events og iværksætterhistorier i byen. Følg også med her på vistartersgu.dk.

bubble