sleepbag.dk nomineret til IVÆRKSÆTTERPRISEN

Billeder er taget af fotograf Martin Dam Kristensen til IVÆRKSÆTTERPRISEN.

sleepbag.dk var den første iværksætterhistorie vi fortalte her på VI STARTER SGU. Det er ca. to år siden nu, og man må sige, at det kører derudaf for virksomheden og iværksætterparret Nina Frederiksen og Mikkel Sørensen, der står bag de super smarte babysoveposer, som netop her i 2016 er kåret som en af de bedste babysoveposer på markedet inden for kemi.

Salget breder sig

I anledningen af VI STARTER SGUs 1 års fødselsdag sidste år, tog vi igen fat i Nina og Mikkel for at høre hvad der var sket på et iværksætter-år, og vi spurgte selvfølgelig også om, hvor de regnede med at være om et år. Dengang kom svaret prompte fra Nina, at de ville have åbnet op for salget i Norge. Her et år efter, kan vi give den glædelige nyhed, at den smarte sovepose bliver solgt i tre butikker i Norge. Sådan! Og det er langt fra det eneste sted, de nu har i sigte uden for landets grænser. De har også fået en finsk distributør og arbejder på at ramme det finske marked.

Derudover er deres fokus bl.a. også på England og Tyskland, og her håber de på at skabe noget netværk, når de deltager i en stor verdens messe for babyudstyr, der hedder Kind und Jugend, i Tyskland.

“Vi arbejder utrolig meget med testgrupper lige nu – for at finde ud af i hvilke lande vi har potentiale. Dermed prøver vi også at indarbejde resultaterne i vores produkt, så de matcher de forskellige markeder. Babyers sovevaner er ret anderledes i Danmark end i resten af Europa, derfor skal vi tænke som europæerne. Vi skal vende markedet og finde hullerne – der hvor vi kan gå ind og gøre en forskel”, lyder det fra Nina.

Ja, der er virkelig gang i biksen, og derfor har Nina og Mikkel også ansat en office manager og en markedsføringskoordinater på timebasis, så de kan fokusere meget mere på produktudviklingen.

Bedste Fysiske Produkt

Populariteten over de smarte soveposer er også til at mærke – de lå faktisk nummer 1 på juleønskelisten i julen 2015 hos Ønskebørn – hvilket jo bestemt viser, at det svarer sig at gå all-in på kvalitet og design og ikke at gå på kompromis med noget.

Og når vi nu taler om kvalitet, så benytter sleepbag sig af en ny og banebrydende teknologi inden for baby- og børnesoveposer, nemlig Outlast Adaptive comfort, som er udviklet til NASA, og som hjælper barnet til at holde en konstant kropstemperatur.

Og det er faktisk en af årsagerne til at sleepbag.dk er nomineret til IVÆRKSÆTTERPRISEN i år. De er nomineret i kategorien Bedste Fysiske Produkt, og vinderen bliver fundet d. 27. april til Iværk&vækst messen i Randers.

– Det er Mona Juul, direktør i Envision – et af Danmarks største reklame bureauer, som har indstillet os. Hun har en super spændende palette at byde ind med, og derfor tog jeg kontakt til hende, om hun var interesseret i at være i vores Advisory Board. Mona har meget fokus på iværksætteri, og hun ville gerne være med til at hjælpe os på vej. Hun så en klar fordel for os at komme i medierne igen, og det var en af grundene til at hun indstillede os. Det er vi selvfølgelig super glade for og spændte over, og vi er selvfølgelig med for at vinde, lyder det fra Nina, som netop var på vej ud af døren for at pitche sin virksomhed for juryen, da vi snakkede med hende.

VI STARTER SGU ønsker Nina og Mikkel alt det bedste og et KÆMPE held og lykke med nomineringen!

Faktisk har du også mulighed for at stemme på sleepbag.dk i “Thumbs Up” konkurrencen – så hvis du synes de horsensianske iværksættere fortjener at vinde, så smid din stemme her.

Sleepbag.dk - nomineret til IVÆRKSÆTTERPRISEN 2016

bubble