Hvilken værdi skaber din virksomhed?

Baun&Co

– Daniel Baun arbejder med formålsdreven virksomhed og er forfatter til bogen Heartcore Business, der netop handler om formålsdreven virksomhed og vigtigheden i at tilføre værdi til kunder og medarbejdere. Han har til bogen interviewet en lang række af topledere i Danmark om emnet; ligesom han er en benyttet foredragsholder og konsulent i dansk erhvervsliv.

– Baun&Co’s ydelser omfatter blandt andet værdiskabelse, medierende ledelse og medarbejderinvolvering.

– Baun&Co’s kunder spænder vidt, og du kan finde et udpluk af dem her.

Daniel Haahr Baun

En af forskellene på en god og dårlig iværksætter-idé er, om den skaber en tydelig værdi for kunderne. Mange iværksættere har, hvad de tror er, en rigtig god idé – lige ind til man spørger dem; hvilken værdi den tilfører deres kunder. For alle iværksættere og veletablerede firmaer er det vigtigt, at de og deres ansatte er helt skarpe på, hvilken værdi de skaber for deres kunder. 

Vitus Bering Innovation Park og Bering StartUp stiller, til et morgenmøde d. 24. februar kl. 8:00 – 9:00, denne gang skarpt på vigtigheden af at kende dit værditilbud til dine kunder.

Med udgangspunkt i BMC (Business Model Canvas) modellen får du til mødet inspiration til, hvordan du bliver helt skarp på dit værditilbud – kært barn har mange navne, men man kan kalde det virksomhedens elevatortale. Ved at være helt bevidst om denne del sikrer du dig, at din idé ikke drukner i mængden eller endnu værre bliver opfattet som overflødig eller værdiløs. At kende værditilbuddet i sin forretning er udgangspunktet for succes. Dette vil Henrik Kjærgaard Clausen, som har stor erfaring inden for strategi- og forretningsudvikling, og som er en af de to business coaches i Bering StartUp, fortælle dig meget mere om den 24. februar.

Udviklingen er gået fra produktorienteret økonomi, over marketingøkonomi til i dag en mere værdidreven økonomi, og på dagens inspirationsmøde vil Daniel Baun fra Baun&Co komme og fortælle, hvordan virksomheder med succes kan arbejde med formål og derigennem skabe værdi – både for kunder og ansatte.

Morgenmødet er med til at give dig et indblik i hvad kontorfællesskabet Bering StartUp kan tilbyde dig. Så hvis du føler, at mødet netop taler til dine behov, så tjek Bering StartUp ud – med en billig kontorplads, et mentorforløb med de to kompetente business coaches og adgang til Vitus Bering Innovation Parks faciliteter og netværk, så er det måske netop stedet, hvor du og din virksomhed kan blive flyveklar på kun 18 måneder.

Business Model Canvass

På billedet ses BMC modellen – de markerede områder bliver gennemgået på morgenmødet. BMC modellen er fra denne bog: http://businessmodelgeneration.com/book

 

bubble