Likemind er en succes i Horsens

Det er blevet en tradition at tage et fællesbillede til hvert Likemind i Horsens. Her ses fællesbillederne fra 2015, taget af Anders Boll FILM & FOTO.


Den 19. juni 2015 blev det første Likemind afholdt i Horsens og det med stor succes. Siden er Likemind poppet op syv forskellige steder i Horsens og har samlet op til 65 deltagere på en gang.

Likemind er et verdensomspændende koncept, startet af de to amerikanere, Piers og Noah. Det handler i sin enkelthed om at mødes og netværke med ligesindede mennesker over en god kop kaffe – der er ingen agenda, man får det ud af det man selv bringer til bordet, og den strategi har vist sig at virke i Horsens.

“Der behøver ikke altid være en fast agenda eller oplægsholdere – det er skam også meget givende, men nogle gange er det simple møde mellem ligesindede ligeså givende, måske netop fordi man selv skal gøre mere for at få noget ud af det”, lyder det fra Kevin Refvik, som står bag Likemind i Horsens.

Likemind foregår som hovedregel hver 3. fredag i måneden fra kl. 8.00 – 9.00, men reglerne er ikke “set in stone” og kan modificeres alt afhængig af byen og behovet, og der har Likemind Horsens fundet sin helt egen metode.

Steder Likemind Horsens har besøgt
  • Rådhusgade 3 – under åben himmel
  • Jernlageret
  • Vitus Bering Innovation Park – på taget
  • BiblioTech – på Horsens Bibliotek
  • FÆNGSLET 2. Øst
  • Chicago Poolbar
  • Tinghuset

Kender du til et spændende sted, som Likemind Horsens skal besøge, så smid en kommentar i kommentarfeltet under artiklen.

I de fleste byer bliver Likemind afholdt samme sted hver gang, men I Horsens har de valgt at flytte location hver gang. Der er i og for sig ikke lavet nogen regler for hvilke steder det skal være, men helst gerne steder, der aktivt kan være med til at støtte op om netværket, og som også er spændende at besøge.

– Ved at flytte location skaber vi en ny Likemind oplevelse hver gang, dette er med til sætte nogle interessante rammer for netværket og give deltagerne noget ekstra, som også gør at de samme kommer igen og igen og tager nye med, lyder det fra Kevin.

Der findes mange netværksgrupper og muligheder for iværksættere og erhvervsfolk i Horsens, men alligevel så Kevin en plads og et behov for et arrangement som Likemind.

– Jeg har selv været til et Likemind i Odense for nogle år siden, og den simple tilgang til blot at mødes over en kop kaffe tiltalte mig meget. I Den Seriøse Kaffeklub havde vi et ønske om at stable et netværksarrangement på benene, som netop handlede om at samle iværksætterne i byen og hvem der ellers havde lyst til at være med, og der passede Likemind konceptet perfekt ind. Jeg vil så tilføje, at jeg er rigtig glad for den tilgang vi har taget til konceptet her i Horsens og på den måde gjort det til vores eget, slutter Kevin af.

Likemind åbner dørene for første gang i år

I morgen åbner Likemind for første gang i år dørene for endnu et hyggeligt netværksmøde, denne gang afholdes det ude i Vitus Bering Innovation Parks kontorfællesskab, Bering StartUp, på Chr. M. Østergaards Vej 4a. Det er som altid gratis at deltage og alle er velkomne, så længe du har lyst til at møde ligesindede over en god kop kaffe. Det starter kl. 07:30 for de morgenfriske og slutter kl. 09:00, men det er helt op til den enkelte hvornår man vil komme, hvor længe man vil deltage og hvornår man vil gå.

Og til sidst opfordrer Kevin alle deltagere til at tage en ven, kusine, kollega eller noget helt fjerde under armen – første regel i Likemind er nemlig, at man ikke holder det for sig selv.

Kunne du tænke dig at følge med i hvor Likemind næste gang popper op, så kan du tjekke Likemind Horsens facebookgruppe ud her.

bubble