I FÆNGSLET FOR EN DAG

Så er VI STARTER SGU kommet i fængsel – nærmere betegnet celle 8-9 på cellegang 3. Her sidder vi hele dagen og sender livefeeds ud om dagens events, de seje gæster og udstillere.

Hvem er vi så i fængsel med? Svaret er – mange super seje inspirerende mennesker, som blot venter på at give gæsterne en spændende og givende dag.

Billys Billing står nederst i cellegangen og venter på at møde dig og fortælle om deres smarte administratorprogram.

– Vi håber på, at vi får en masse iværksættere igennem, som kan prøve vores program og høre om de mange fordele ved det. Vi har René Lyskjær (Iværksætterens Højre Hånd) med, som bruger vores program til dagligt og som derfor er en god reference, fortæller Jonas Midtgaard fra Billys Billing.

Iværk Kevin og Trine VI STARTER SGU er ikke det eneste online magasin, som er kommet i fængsel. TrendsOnline fokuserer på digital iværksætteri i Danmark og står i dag på cellegang 2 sammen med organisationen WeLoveStartups.

– Vi glæder os til at snakke med en masse mennesker, og fortælle dem om WeLoveStartups, som er en non-profit organisation, som, gennem goodwill og kærlighed til iværksættere, arbejder på at hjælpe iværksættere med at komme i gang, når banken siger nej. Det gør vi gennem legater, som iværksættere og virksomheder kan søge om, fortæller Jakob Breddam, Direktør i WeLoveStartups.

Du kan møde disse seje mennesker og mange flere – så kom op på FÆNGSLET – det bliver helt sikkert en sprængbombe af inspiration!

bubble