Indstil en iværksætter

BusinessHorsens har indstiftet Iværksætterprisen, og sidste frist for indstillinger er 9. oktober. Daniel Bach er en del af juryen, og han håber på rigtig mange kandidater.

For få år siden kunne Daniel Bach selv være indstillet til en iværksætterpris, men det er ved at være slut nu. Bubblemedia, som han ejer og driver sammen med Kevin Refvik, har efterhånden syv år på bagen. Da BusinessHorsens’ ny iværksætterpris kræver, at CVR-nummeret er mindre end fem år gammelt, er Bubblemedia udelukket fra hæderen. Det har til gengæld betydet, at Daniel har kunnet blive en del af den jury, der skal udvælge tre kandidater til prisuddelingen ”Horsens INSPIRE”, der løber af stablen den 16. november i Insero Atrium ved Forum Horsens.

Vigtigt rygklap

Daniel kender alt til glæden ved den anerkendelse, der ligger i en iværksætterpris.

- Det er så vigtigt med et rygklap, når man knokler løs med sin idé. For der er masser af modgang undervejs, og en anerkendelse kan sagtens være det, der får en til at klø ekstra på, siger Daniel Bach.

Han understreger samtidig vigtigheden af, at BusinessHorsens har indstiftet en iværksætterpris.

– Det er rigtig fedt, at vi får en lokal pris, fordi det er med til at skabe opmærksomhed omkring iværksætteri og vise mangfoldigheden i det felt, siger Daniel.

Vinderen findes pr. sms

Daniel Bach fra Bubblemedia, Søren X. Frahm fra Artlinco A/S, Søren Boye fra Larsen & Birkeholm A/S og Flemming Rod fra Insero A/S udgør juryen, der skal finde de tre finalister til prisen. Vinderen vælges ved en sms-afstemning blandt publikum ved awardshowet i Insero Atrium.

Alle kan indstille en kandidat, og alle virksomheder med et CVR-nummer, der er yngre end fem år kan indstilles. Det kræver altså ikke et medlemskab af BusinessHorsens at indstille eller blive indstillet.

Indstil din kandidat via dette link inden mandag den 9. oktober.

Deltag i prisuddelingen

Når du har indstillet din kandidat, bør du naturligvis også dukke op ved prisuddelingen. For det er som nævnt deltagerne ved showet, der pr. sms vælger vinderen ud fra de tre finalister, juryen indstiller.

Det koster 475,- excl. moms for BusinessHorsens-medlemmer at deltage, mens ikke-medlemmer skal erlægge en halvtredser mere. Du kan melde dig til via dette link.

Læs mere om festen, hvor der også skal uddeles tre andre priser her.

Daniel Bach skal være med til at finde de tre finalister.
bubble