Et design marked for både gæster og udstillere

Weekenden d. 12. og 13. marts så et nyt design marked dagens lys i Horsens. Det er iværksætterparret Katarzyna Wasilewska, som du måske bedre kender under kunstnernavnet Kasia Lilja, og Søren Beyer der står bag markedet, INHOUSE DESIGN.

Kasia og Søren har hver deres baggrund i iværksætteriet. Kasia har designvirksomheden Kasia Lilja, hvor hun med humor og personlighed laver interiør designs, og Søren er indehaver af fotostudiet Inhouse Fotografi, hvor det nye design marked netop er afholdt.

Kreative evner slåes sammen

Det faldt meget naturligt for de to iværksættere at finde sammen om fælles projekter, og INHOUSE DESIGN er da heller ikke første gang, at de slår deres kreative evner sammen. De har bl.a. lavet billedeserien Cactus Family – som er et tydeligt tegn på, at sammensætningen af Sørens fotografiske sans og Kasias øje for design, er et godt match. Inhouse design Horsens - Søren Beyer og Kasia Lilja

Idéen til markedet kom ud fra en sammensætning af Sørens fotolokaler og et ønske om at give dem en ny og inspirerende funktion ud over til foto og film, og Kasias viden om design markeder og et ønske om at gøre det bedre end de eksisterende tilbud.

– Jeg har været til rigtig mange design markeder, og hos mange af dem så jeg plads til forbedringer. Så vi valgte at stable et marked på benene – et marked der ikke kun er for de besøgende, men ligeså meget for udstillerne. Et marked udstillerne kan bruge ligeså meget til at skabe netværk med andre, som til at sælge, fortæller Kasia.

Og det blev en succes. Selvom de ikke har et præcist tal på hvor mange besøgende der var over weekenden, så har de en stærk formodning om, at de i hvert fald ramte mellem 500 og 1000 gæster, hvilket var ambitionen. Og det må da også siges at være et flot resultat for et helt nyt marked.

“Vi ser det som en enorm stor succes, og det baserer vi på udstillernes oplevelse af markedet og i forhold til mængden af gæster. Der var ingen døde perioder, hvor der ikke skete noget, der var gang i den over hele weekenden”, lyder det tilfredst fra Kasia.

INHOUSE DESIGN vol. 2?

Efter sådan en succes så er det oplagte spørgsmål, om vi kommer til at se endnu et INHOUSE DESIGN marked fra de to iværksættere?

– Lige nu samler vi feedback fra udstillerne – det ser rigtig lovende ud, og der er bestemt god stemning for at gentage succesen, fortæller Kasia.

Og med den udmelding lyder det da til, at det ikke bliver sidste gang vi kan besøge super seje udstillere til et INHOUSE DESIGN marked i Horsens. Nu må vi se hvad der kommer til at ske, vi lover i hvert fald herfra at følge op på INHOUSE DESIGN, Kasia og Søren.

Se flere billeder fra markedet på INHOUSE DESIGNs facebookside her.

bubble