Investors Open for alle

Den 12. september er der atter Investors Open i Vitus Bering Innovation Park. Datingarrangementet for iværksættere og investorer får en tand mere i år og bliver et heldagsarrangement.

Det er femte år i træk, at Vitus Bering Innovation Park i samarbejde med andre aktører arrangerer Investors Open. Arrangementet er åbent for alle interesserede. I år starter arrangementet klokken 10:30 og slutter med et pitch for de særligt inviterede fra 14:00 til 16:45. Men frem mod klokken 14 er arrangementet åbent for alle, og det er gratis at deltage. Iværksætter og forfatter Nicolaj Højer Nielsen afslutter den åbne del af arrangementet med et oplæg.

Alle interesserede kan pitche

De iværksættere, der skal pitche klokken 14, er fundet. Men alle andre deltagere kan lave deres egne, uofficielle pitch i arrangementets første to timer, hvor der er åben messe og netværkssamvær mellem iværksættere og investorer. Her kan du træne din elevatortale på nysgerrige investorer og mulige samarbejdspartnere, få umiddelbar feedback og måske finde mulige interessenter.

Forfatter, iværksætter og investor

Nicolaj Højer Nielsen er iværksætter, investor og forfatter til bogen ”Startup Funding Book”. Bogen er lidt af en grønspættebog for startups på jagt efter investorer – skrevet af en mand, der har spillet begge roller i spillet mellem iværksætter og investor. For hvordan skaber man den fornødne tillid overfor investorer i et marked, hvor enormt mange startups lukker og slukker indenfor det første år? Det har Nicolaj med garanti nogle tips og tricks til i oplægget, der varer en lille, halv time.

Åbent for alle

Der er ingen tilmelding til den åbne del af arrangementet, og alle er som nævnt velkomne. Bare duk op i caféområdet, par terre i Vitus Bering Innovation Park klokken 10:30. Der er mulighed for at købe frokost før Nicolaj Højer Nielsens oplæg.

Hvis du er investor og har lyst til at lytte med ved pitch-delen klokken 14, kan du kontakte Hans Christian Johansen på E-mail Firstmover@mail-online.dk.

Du kan læse mere om arrangementet på nærværende link.

bubble