IVÆKSTprisen 2015 – har du indstillet din kandidat?

Den 3. december hyldes nogen af Danmarks mest betydningsfulde iværksættere – og du kan stadig nå at indstille din favorit! Frem til den 11. oktober har du mulighed for at indstille den iværksætter, som har inspireret dig mest og som du synes fortjener en af de seks IVÆKSTpriser. 

Kategorierne er:

  • Årets Væksteventyrer
  • Årets Guldkantsiværksætter
  • Årets idealist
  • Årets kvindelige iværksætter
  • Årets vovehals
  • Årets unge håb

Læs om de forskellige kategorier og indstil din favorit iværksætter her.

Som noget nyt i år kan den samme iværksætter blive nomineret i flere kategorier – så du behøver ikke holde dig tilbage, hvis din kandidat f.eks. er en kvindelig vovehals eller en idealist fra Guldkants Danmark.

Fra den 30. oktober og frem til den 30. november har du så mulighed for at stemme på din favorit blandt de 5 nominerede i hver kategori. Det er ikke sikkert at den iværksætter, du har indstillet, bliver nomineret, men så er der sikkert en anden, som fortjener din stemme.

Sidste år gik priserne til nogle spændende og inspirerende iværksættere. Med troen på sig selv skabte Søren Bælum virksomheden Deluxlife.dk, som på kun fem måneder omsatte for mere end 3 millioner kroner. I dag driver han fem virksomheder, og det var grunden til at Søren Bælum løb med prisen, Årets Unge Håb 2014. Den succesfulde iværksætter Nicklas Kany skabte på rekordtid succes med sin virksomhed MentorDanmark. På bare 16 måneder gik Nicklas Kany fra at være universitetsstuderende til at være direktør for 1200 ansatte og med en tocifret million omsætning. Det sikrede ham prisen som Årets Væksteventyrer 2014.

Læs mere om de to iværksættere og de andre som løb med priserne til sidste års IVÆKSTpris uddelling her.

Prisens formål er “at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.” (kilde)

Det er et nobelt formål, som vi her på VI STARTER SGU kun kan støtte op om – at skabe inspiration og derigennem virkelyst, ved fortællingen af den gode iværksætterhistorie, er et af hovedformålene med VI STARTER SGU.

Kunne du tænke dig at læse mere om IVÆKSTprisen så tjek deres hjemmeside ud her.

bubble