Vi følger sgu op… på abeleg.dk

Tiden flyver afsted, og der er løbet meget vand i åen, siden vi hørte om nogen af de første iværksættere på VI STARTER SGU. På vores fødselsdag i februar udgav vi en opfølgende artikel om den allerførste iværksætter vi skrev om, nemlig Nina Frederiksen og hendes virksomhed sleepbag.dk. Det er nu ved at være et stykke tid siden, og vi synes derfor at det var på tide endnu engang at få en opdatering på en af VI STARTER SGUs tidligere iværksætterhistorier. 

Der er stadig Legetøj i blodet

Husker I brødrene Tobias og Kristoffer Riisager, der for lidt over et år siden kastede sig ud i iværksætteriet med legetøjs webshoppen ABELEG.DK. Siden vi hørte om iværksætterbrødrene i oktober 2014 er der sket rigtig meget. Kort tid efter udgivelsen af artiklen løb de ind i store problemer med deres betalingsløsning, hvilket resulterede i at omsætningen stod fuldstændig stille i ca. 2 måneder.Kristoffer og Tobias - Abeleg.dk

– Da vi endelig havde en ny løsning klar, godkendelsen tog 5-6 uger, havde vi tid til 3-4 dages julesalg. Ikke nogen god start. Så ABELEG.DK’s anden begyndelse med den nye løsning, startede med et brag. Nu slår vi rekord på omsætningen hver måned, og de mål vi lagde fra starten af året har vi måttet droppe og lave nogle nye – for de bliver indfriet mange gange hver måned.

Tobias er blevet student fra Learnmarks HHX Innovationslinje (du kan læse en artikel om Learnmarks Innovationslinje her), dog har begge brødre stadig jobs ved siden af, men er allerede begyndt at snakke om muligheden for at i hvert fald den ene af dem, i første omgang, kan arbejde fuldtid med ABELEG.DK.

Som sagt er det lidt over et år siden at ABELEG.DK åbnede online dørene, og med 1 års fødselsdagen blev det helt store kampagnetæppe rullet ud. Derudover er de netop indgået i et samarbejde med et bureau i Aarhus der skal lave deres SEO.

– Vi investerer alt hvad vi tjener i virksomheden – da vi jo begge har jobs og ikke er afhængige af indkomst fra ABELEG.DK pt. Man skal lave det man er bedst til, og vores styrker ligger ikke i SEO-arbejde. Heldigvis går det så godt, at vi nu har mulighed for at få nogle andre til at gøre det for os. Derudover er det snart jul, hvor vi denne gang har noget vi skal have indhentet i forhold til sidste jul!

Har drivkraften bag jeres iværksætteri ændret sig? 

– Drivkraften for os begge er stadig den samme som altid. For os handler det ikke om penge. Selvfølgelig er det da lækkert at blive belønnet for sit arbejde gennem løn, men det, der tænder os, er at se salget stige og virksomheden vokse. At tage de sjove beslutninger og se resultaterne af dem. Selv at bestemme hvilken retning vi skal i.

Fra dem til jer

Til slut har de to legetøjs glade fyre et råd til andre iværksættere.

“Fokusér 100% på dit projekt og pas på med at have for mange bolde i luften på samme tid. Det er bedre at gennemføre ét projekt 120% end at have for mange projekter igang og kun gennemføre dem halvt. Det giver de bedste resultater”, lyder det fra Kristoffer.

Har du endnu ikke været inde og tjekke brødenes legetøjs webshop ud, så kan du gøre det her og her kan du tjekke deres facebookside ud.

Her fra redaktionen får de to legetøjsiværksættere et ordentlig skulderklap, og vi ønsker dem held og lykke med julesalget og fremtiden!

bubble