Vækst i fokus til årets Iværksættertopmøde

Iværksætteri er gennem de seneste år for alvor kommet på dagsordnen i Danmark. I dag kan du oprette en virksomhed for en krone, og så er du i gang! Det er så nemt, at der årligt bliver skabt 20.000 virksomheder i Danmark, men kun 100 af disse bliver til vækstvirksomheder. 

På Iværksættertopmødet den 22. september bliver dette sat under lup – hvordan øger vi væksten og giver luft under de nye virksomheders vinger. Det er dog ikke kun kapitalsiden der er i fokus, der stilles også skarpt på hvordan virksomhederne selv kan øge deres muligheder.

Du kan til Topmødet opleve en række toneangivende iværksættere, samt en paneldebat mellem mange af de fremmeste aktører indenfor dansk iværksætteri. Oplev bl.a. serieiværksætteren Tommy Ahlers, som står bag virksomhederne ZYB og Podio, og formand og medstifter af Dansk Crowdfunding, Frederik Ploug Sørensen, som til dagligt er konsulent hos Keystones, hvor han bl.a. screener et væld af danske startups. Se hele listen over iværksætterne i linket herunder.

Det er første gang at Iværksættertopmødet finder sted, og det er Dansk Iværksætterforening, Ivækst og Google som står bag. Programmet bliver styret med hård hånd af Clement Kjersgaard og foregår fra kl. 13 – 17:00, med efterfølgende netværk, pizza og håndbajere.

Læs mere om Iværksættertopmødet 2015 og tilmeld dig her.

Her på redaktionen synes vi at det er et super tiltag, og vi kan kun opfordre horsensianske, såvel som alle andre, iværksættere til at tage til Iværksættertopmødet, som bliver afholdt i København på Enghavevej 80-82.

bubble